Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je. Ovaj sadasni izborni zakon vas deli. Vi birate hrvatima Sejdu, i BiH stoji. I podeljena je da podeljenija ne moze biti. Treba vijuga da ukapirate tornjaci? Bahati centralizam ne funkcionise. Upravo zivite ono sto vam pisem.
Samo posmatraj sta se desava. Rekoh da treba vijuga.
Haj ne seri. Nije BiH isto sto i Srbija i Hrvatska. Znate vi vase iluzije dobro. Nije BiH isto konstituisana. Vi ne znate sta znaci konstitutivni narod. Ili vasi pametnjakovici znaju al se prave blesavi.
kazu bakira ucjenili hrvati sebijinom diplomom, respiratorima i smrkom :'D
Jesu ujkoo, pogani ste, mrziiim vas sve do jednog
Uz dužno poštovanje, ambasadorica....
Teško onome ko misli da mu Francuska pomaže, toliko.
Upravo suprotno.Oni djele ona sto se nije moglo do sada.Ova zemlja ce poslije Nemua biti jos vise podjeljena.
Hrvati nedjele BiH koliko Srbi i Bošnjaci. Značo rafale djeluju
Ovo je Munevera sa Buca Potoka sto vas levati ambasadorica ........
Najbolja opcija jedna drzava i jedna drzavna vlada. Drzavni sud, jedna policija ,jedna vojska >>>> 3 entiteta umjesto 2 entiteta,ditrikta i 10 kantona. 3 entitetska suda, svaki entitet ima svog predsjednika s tim da su ta tri predsjenika i predjsjednici drzave kako ih slijeduje) policija nosi obiljezje drzave i tog entiteta gdje radi odnosno regije… Manje kantona,manje vlada,sudova,korupcije i svega ostalog….ja mislim da bi tako bilo bolje i da binse vise slagali svi
Glas razuma
Vidi je, ja konto dodina mati
Ista Mubera iz Semizovca
Pa sto to ne kazete ovim folerima sto to guraju?
Frère Jacques, Dormez-vous ? Sonnez les matines ! Ding, daing, dong ! Frère Jacques, Levez-vous ! Sonnez les matines, Bing, Bong, Bong !
Najjadnija zemlja na svijetu e cuj Okupatori I kvinslinzi namjestaju izborni zakon o aparthejda...kliksa zaposljava pripadnike isila bajdvej koji banuju protivnike terorizma
Mojne se ti pitat.
Vas cestiti izgovor ekstremistima neodgovara .
Pa podržite vec jednom sta prosipate suplju svako malo