Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pa...do 90-ih i jesmo bili.
Bili smo sretniji nego sad, ali nismo bili ni tad cim smo u velikom broju bjezali vani.
daj , ne lupetaj
Ova kao da je sa marsa pala ili se luda pravi.. Da su nasi politicari htjeli mjenjati nesto bilo bi to prije 20 godina, ovako omladina jedini izlaz iz krize vidi u granicnim prelazima...
Samo naivac moze misliti da ce se ovdje nesto znacajno na bolje promijeniti sljedecih 20-30 godina, a vjerovatno i vise. Na gore mozda hoce.
viv la frons onkor unj dons tuc tuc tuc...
Stvarno? Eto, cekao sam da nam ti kazes pa od sutra obecavam da cemo biti sretni u BIH! Hvala Gospodjo Ambasadorice FRANCUSKE!
Samo naivac moze misliti da ce se ovdje nesto znacajno na bolje promijeniti sljedecih 20 godina, a vjerovatno i vise. Na gore mozda hoce.
Ne treba branit naše političare jer to i ne zaslužuju, ali kad ova spodoba kaže da političari BiH treba da rade za dobro njenih građana onda je to vrhunac licemjerstva jer je upravo njena vlada ponajviše odgovorna što je ova država ovakva kakva jeste i što političari poput ovih jašu već decenijama! Traje to još od Miterana, a evo nastavlja se i sad sa njenim lobiranjem da se naštimaju rezultati popisa. Dabogda se o sebi zabavili!
Otkrila si Ameriku.Svaki narod na svijetu ima pravo da bude sretan u vlastitoj zemlji.
Koja glupost
Kako me treba nervira, hljebe
Neka
Mrs dzubre.
Šta ćeš, Ustav i nacionalni dušebrižnici koji su ga osmislili kažu da Bosanci i Hercegovci imaju pravo na jezičko i obrazovno razdvajanje. Segregaciju u školama. Apartheid. Ne da ne trebaju imati pravo, niko ne uskraćuje pravo na svoj jezik, ali nacionalni dušebrižnici govore da je taj apartheid ozakonjen, dakle da tako mora.
E cuj to nisam znao, hvala ti ambasadorice za uputu !
... a Bišnjaci?
MPower ... oprosti, pravilno je Bošnjaci. Greška u tipkanju.
@MPower ... Hvala na razumijevanju... i ja isto tako, ne obratim paznju... tipkam sa telefona ... Zelim ti ugodno veče 🍷
jel' se malo okrenuo roštilj?
ja sam sretan i bez tvog savjeta...ipak, hvala gospođo