Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li vam možda nedostaje riječ - ''policijskih''.
S obzirom kako smo se gađali u ratu nama trebaju antistreljane.
nebojte se bosnje 7 flota vas brani. a zato u travniku treba otvoriti trecu smijenu. da sklapa raketne sisteme.
DA NIJE AMERIKANAC LIJILJANIMA REKAO STANI ZA PAR DANA I BEOGRAD BI SELIO VANI
Turčine, ne sheri.
@kumStipe OJ GADNI KAMENJARKO STIPE DODJI DA SE NAPIJES SA TURSKE PIPE
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A na metama kriminalac sa crne liste SDA--a, Divlji vepar iz Laktaša u narodu poznat i kao Dodik.
Hvala Ameriki, da ste nas pomogli 1992. opremom umjesto embargom danas bi bila drugačija priča
Krmak naoruzava skutore protiv Bosnjaka, hebim je u potpradak
Joj koje su policajke, mogli su kakav pornić bacit dok su na okupu, ja ću đaba napisat scenario i uradit režiju
Šta cure traže na Badoo, Waplog i drugim socijalnim mrežama? Drugove? Priznanje? Ljubav? Muža? Zašto mi nijedna čak ni ne pročita poruku ni ne pogleda profil? Probao sam sa slikom, bez slike, sa tuđom slikom, isto sranje. Šta s kučkama nije OK? Kaže imaju 4000 prijatelja. Bogami sa mnom je sve OK, neću joj ja dopustit da se druži (naročito sa 4000 ljudi) sa nekim osim mene. Ne mogu shvatit mentalitet, a svi govore da ne mogu shvatit moj.
Ne dam him ja da se druze stobom
i kučkice ženske ne može to tako, da vi imate mene pored 5 momaka/muževa, ja to ne dopuštam, čak ni da ste imale ranije, a kamoli u isto istovremeno sa mnom, to je kurvanje...a i da si najčestitija, nevina, zlatna, moralna...jebo tvoj karakter ako nisi lijepa, ja hoču ljepotu, mora sve biti perfekt, budaletine skupljaju samo lajkove i "friends", što više to bolje, e pa ja ću skupiti nečeg korisnijeg više
PRIKAŽI ODGOVORE (3)