Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHA mogu misliti košmara u glavi prototipa prosječnog Bošnjaka :) USA podržava Izreal u namjeri da Jeruzalem proglasi za glavni grad, štiti ih pred UN-om dok oni ugnjetavaju braću muslimane, dok istovremeno odaju počast žrtvama Genocida u Srebrenici gdje su također ubijani muslimani...
A joj ja skroz zaboravio da je za manje od dva mjeseca 11 jul. Opet počinje predcirkusni cirkus.
Respect za Ambasadoricu.Trenutno jedina koja radi dobre stvari u interesu gradjana i drzave Bosne i Hercegovine.Bravo
Trump je sranje od predsjednika i to je činjenica, ali je takodjer realnost da je SAD jedini pravi saveznik Bošnjaka u državotvornoj politici BIH. Moramo sa Amerima mudro bez obzira koliko nas bolio njihov odnos prema Islamskom svijetu.
Bosanska k.a.r.i.n.o. prvo pronadji samo jedan komentar gdje pljujem po amerikancima pa me onda nazovi licemjerom, ne lupetaj gluposti. S druge strane takodjer nisam nikada prokomentarisao ni Izrahell ali kad smo već kod toga mrzim ih iz dna duše i smatram ih najvećim zlom na svijetu.
Američki i bošnjački narod će uvijek biti prijatelji. Privremene bolesne politike (čitaj Trump) će proći.
ubica se uvijek vraca na mjesto zlocina
@Burbon Ubica je osuđen za genocid, a zove se Srbin neandertalac.
Pa i Palestinu ti je Izrael, a ko stoji iza toga?
Long live the USA!
Da amerikanci zamazu ubijanje palestinaca ..
Treba vas balkance sve pobiti
Ambasadorica Krmak :D
@instantkarma Đikane, vrati se u svoj brlog.