Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgubih nekoliko minuta zivota. Mnogo pricala, nista nije rekla. Ove diplomate su umjetnici u prosipanju suplje
....svako normalan ce imati simpatije prema rusiji i putinu a mrzit ce americke sotoniste....ne samo da su bacili uranijum i zatrovali nas narednih 1000 godina nego se to spremaju opet da rade....niko normalan ne moze da shvati zasto su navalili da naredne godine manjacu ponovo bombarduju uranijumom?....po njihovoj logici ako su zatrovali sarajevo i vodu oko njega sad moraju zatrovati banjaluku i vodu oko nje...
Sretan put za Smrdiju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Žena ni na jedno pitanje nije odgovorila. Svaka čast na diplomatiji
A nije gospodju i njezin State Department brinuo ruski utjecaj kad ste im dali 49% drzave u trenutku kad su gubili rat, iako ih je samo 33%. A onda je par godina kasnije onaj buldozder diplomat Holbrooke jos nadobudno izjavio da su malo potcijenili znacenje rijeci "republika". Mo's mislit, 2000 godina nakon sto su Rimljani izmislili rijec republika Amerikanac nije bio siguran sta to znaci. Pa sad se brini, imas i razloga, a kako stvari stoje imat ces i vise.
primjecuje se nerad politicara i tuzilaca.. sjede i primaju platu.. optuzuju samo one koji se nemogu branit..
Haj bjezi u svoju "America first". I vase suplje vise dosta.
Na direktan ili indirektan nacin su ucestvovali u SVAKOM RATU od 1945 pa na ovamo! Unistili su nam zemlju u kojoj smo mnogo bolje zivjeli nego sad, i sada nam diktiraju sta da radimo a glume nevinasca i spominju neki ruski uticaj
Kad vas vidim što radite sa Palestine i u Vijeću sigurnosti, zaista čovjek poželi da vas nikada nije upoznao. Rusija i Iran su izmislili demokratiju za vas. Grubo kršenje ljudskih života i jedna nevjerovatno bezobrazna pristrasnost Izraelu u Palestini, oduzima vam svako moralno pravo da bilo o čemu pričate. Tramp je postao jedno veliko blijedo oličije Amerike.
Cutala si,,gusko,,. Zabavljalo te kako Dodik,Covic,maltretiraju,,bosnjake,,. Doveli su ,,Ruse,,hebali te i Covic i Dodik a i Rusi.
RS je rezervat.Ja sam Bogu hvala iz Federacije.To ti je djikane BiH.
Pozdrav gospodji Cormack :)
krmaca mckormak. nije ni americki utjecaj merhametli, ako cemo pravo
daj nam to oruzije i mirna Bosna ...vjerujte Gdo Kormak ...djikani i uje jedino taj jezik razumiju
Gospođo Kormak, da vam ponovim lekciju. Uticaj na RS imaju Rusi, a na dio Federacije sa Bošnjačkom večinom Turci. Ende. Amerikanaca nema na mapi, osim možda dole u zapadnoj Hercegovini kod Hrvata, ali i oni će vas po svoj prilici otpisati. Srbi neće u NATO, Bošnjaci neće u EU sve dok ne vide da i Turska ide u EU. Ćović gura BiH i u NATO i u EU. Sve je ostalo dim i šupljihana. Jedna zastava, jedna vjera, jedan narod. Erdogan. Zetra. Sarajevo.
budale zaluđene rusijom još od hladnog rata ,u rusiji ljude boli rakcu za ove debile
Ranjivost pravosudnih institucija ? To se svugdje u svjetu zove korupcija samo kod "senzibilnih" Amera...ranjivost. :D
Bošnjački vrhovni komadant g-đa Morin Kormak!
@BarakanBreci Gradžani=Bošnjaci, za komandanta greška u kucanju!
Boba dosadio sa svojom mitologijom
Pasivnost EU kad je korupcija... u pitanju je pridonjela pogorsanju rada pravosudja i ostalih institucija u BiH. U slucaju da se ne poduzme nista po pitanju korupcije... u BiH,koliko ce MZ tolerisati ovakvo stanje u BiH? Da li ce MZ saradjivati i pruziti pomoc u obracunu pravosudja BiH sa korupcijom...u BiH? Krajnje je vrijeme da se MZ ukljuci?