Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kraljica je slikala..
Ma dobra je nasa. Malo prijatno popunjena, prava domaca :). Ove engleskinje su kao da imaju prangiju u dupetu. Nego mislim da kraljica nije na ovoj slici
ma ne, nasa je ova skrooz lijevo sto se ne vidi na pola...
jel ova druga s lijeva, sto izgelda ko cistacica, ta nas ambasadorica? Rasna zenska, nema sta, vidi se ta diplomatska cehra iz aviona... hoce li i ona, kao onaj Branko Peric, sto je svercovao rakiju u Sloveniju dok je tamo bio ambasador, valjati Englezima keranje, mladi sir i slatko od sljiva?
ja bi prno pored kraljice i pravio se lud, natego bi ga iz sve snage djetetam