Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U prevodu: mi kao okupatori zelimo imati kontrolu nad vasom zemljom.
Daleko vam svima kuća bila..
Draga ambasadorice, imamo mi svoju vojsku.
Ovaj put nema Gavrila al ima Milorada.
Najbolje da nas Aneksirate ponovo.
Austrija, zemlja politički najnestabilnija, na udaru korupcije u redovima vladajuće stranke? Fino, jesi li draga gospođo uopšte svjesna situacije?
Da se brinu kao Eugen Savojski što se brinuo? Pa ni "izvini" za paljevinu Sarajeva. Papa barem uputi izvinjenje iskorijenjenim narodima, pobijenoj djeci i silovanim maloljetnicima, svako malo. Za sto godina, kada dođemo na red među istrebljenim narodima, i nama će se neko izviniti za naš nestanak i rasistička izborna pravila. Omaž budalama.
Da nije bilo teroriste Principa...
Nemojte vi molim vas!Gdje su Jugoslovenske miljarde iz 91-rve? Sram vas bilo!
Želimo i mi da dignete ruke od nas, ne namećete nam nikakve zakone, ne štitite nas i ne petljate se u politiku BiH! U suštini, nama nema pomoći. Preko naših leđa se dokazuju te sile Evrope i rade po naredbi...
Zasto olosi Bobi i Bloo, adminstratori na Klix forumu, rade u sluzbi UZP politike i banuju Bosnjake na tom forumu a ostavljaju Hrvate da prosipaju svoju demagogiju? Ova spomenuta dva olosa su u sluzbi razaranja Bosne i Hercegovine. Vec danas smo poceli sa sirenjem istine i osvjescivanjem Bosnjaka o ovim degenericima i bojovnicima s fasistickog foruma tzv. HercegBosna.
Bosnjaci, zapamtite, Klix fingira lajkove na prohrvatske komentare, banuje samo Bosnjake pa i Srbe!