Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj neka neko Njemackoj predlozi da se ponovo dgovore oko zakona negiranja Holokausta ili clanicama Quinte oko raspodjele njihove drzavne imovine. Zanimala bi me njihova reakcija.
"Složili su se oko toga da nije sporan sadržaj nametnutih izmjena Krivičnog zakona" - pa cemu onda ovolika furtutma ako nije sporan sadrzaj? Zasto su onda ranije i Srbi i HDZ glasali protiv zakona ako im nije sporno da imamo ovakav zakon?
Prije nego sto je nametnut zakon bilo je pokusaja da se on usvoji i nije proslo. Dakle, ne pricam o zadnjem sramotnom glasanju HDZ-a nego o vremenu prije nego sto je zakon uopce nametnut! Sve srpske stranke su bile protiv, HDZ takodjer. Tako da SA mediji, kako ih nazivas, nisu ni u cemu pogrijesili!
Nema više nikakvih razgovora ,a pogotovo pregovora sa Laktaškim govedom.Prvo hapšenje pa procesuiranje.Ima više krivičnih djela nego slova u sabranim djelima Lava Tolstoja.
Daj raspustite to, ne tratite džaba vrijeme. Ako hoće da negiraju, nek negiraju, to ionako stalno rade, sa zakonom koji se ne provodi ili bez zakona. Znamo kakvi su, kao da će taj zakon nešto promjeniti. Dimna zavjesa broj 987, dok rastura državu, i još je na slobodi i čak svi pregovaraju s njim.
Ma ovo je farsa. Dodik je iskoristio nametanje zakona o zabrani negiranja genocida samo da uništi pravosuđe na nivou BiH, jer kada se ono svede na entitete nađite mi usiju u RS-u koji će pokrenuti istragu, a kamoli tužbu protiv Dode. Tada on postaje doživotni kralj RS-a, a građani RS-a taoci kriminalne i beskrupulozne politike SNSD-a na čelu sa kraljem Dodikom.
Kako ih levat sviju loži da nije normalno.
Čuj "Quinte", pa znate li IJEDAN jezik. Piše se Kvinte!
Pisa se seljak Dodik po vama!
Pisa se seljak Dodik po vama!
Ne treba podrzati donosenje ovog zakona u Parlamentu.Onaj ko je donio taj zakon neka radi sa istim sto god smatra da treba uraditi. Sve na njihov obraz.
Istina je istina. Srbija je organizovala početak invazije na Bosnu i Hercegovinu , napali narod nenaoružan, bombali Sarajevo i druge NENAORUŽANE I NEUTRALNE LJUDE, a Srbi-bih preuzeli štafetu i zajedno sa srbijanskom vojskom učinili genocid protiv nenaoružanih djece, žena i muškaraca. Sve gluposti što dodik čini jest glasanje za nacionalizam i mržnju a to neće nikad oprati srbe od genocida koji počiniše NIKAD!!!
Referendum na nivou BiH pa da narod izglasa za šta je.
Ma nema sanse oni ce traziti izmijene , pa osude neki zlocina sa druge strane ali se ne voditi pravilom PRESUDJE RATNI ZLOCINAC nego ce oni gurat i one za koje oni samtraju zlocincima, a ne sud. Ma nema sanse da to usvoje, mogu ali samo ovo identicno, a da mijenjaju ne ali tada se ne bi ni usagsili.
Sta mu popustate, koji to treba kompromis kada je u pitanju zabrana negiranja genocida?!
Treba spriječiti da Srbija prozove Mađarsku za genocid nad srbima i jevrejima, to je valjda svrha ovog pritiska mađara. Sutra će prozvati Hrvatsku za Jasenovac, Sloveniju za Blajburg... pa to treba sasjeći u korijenu. Nema to veze sa muslimanima, nego im smeta presuda za Srebrenicu kao princip. Istrijaneri, folksdojčeri, svi su oni potrijebljeni od dotičnih zemalja koje su se sada urotile protiv Bosne.
Što ne objavite šta je sud za ljudska prava donio danas ?
E moj Bošnjo, tebi neki otpravnici poslova pametuju da li je bio genocid ili nije, dobro je neko rekao politika kod bosnje je od Baščaršije do Marijin Dvora sve van toga je naucna fantastika. Bit ce opet help Bosnia.
@Ilol A što Bošnjo,šta lupetaš bez veze,traži se rješenje za čitavu BiH.