Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stanje sto se tice nacionalizma gore nego 90te godine. Ne pise nam se dobro svi se poceli baviti Bosnom. :(
Istina, zato je Dodik pravi vizionar.
@BOSNJAKpravoslavni Jedno je sigurno nećemo ljubiti noge okupatoru.
Sjećam se ja poslje rata ulazi stranac u uniformi i prevodioc, kažu ovako: otvorite knjigu geografije na stranicu 56 i prekrižite crnim markerom predzadnju rečenicu, knjigu historije na stranicu.... i tako dok svi nismo "izbacili" iz knjiga sporne stvari... naravno, čim su stranci digli ruke od nas, opet isto ako ne i još gore...
Bošnjaci ruše ovu državu, pitanje je koliko će to Srbi i Hrvati dozvoliti. Evropska zajednica mora da reaguje i da spasi ovu državu od islamske deklaracije.
@Palmyr Ja sam u Srpskoj Republici, ovdje je moj narod i moji pradjedovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
S punim pravom ste i zabrinuti, zalosno je da agresori zele da ispisuje svoje historije (Hrvati i Srbi), da Hrvati svim mogucim sredstvima u gradovima i mjestima u kojima su vecina se trude da se samo njhove knjige koriste koje su daleko od istine.
@TripleB Nazalost oni i nasoj djeci namecu da uce po njihovim udjbenicima iako su u FBiH (mislim na Hrvate), a RS je posebna prica....a naravno da je bitno da na medjunarodnom nivou se zna koja je istina i prava historija.
@TripleB Tesko Bgm, nesto bas i nije nasa omladina zainteresovana za citanje....a njihova djeca jos manje da ce shvatit da su u zabludi.
I to je sve sto ce i reci.Ah navikli smo na to
Božo Jazepović ostao bez državljanstva Kanade zbog ratnih zločina u Bosni, bio pripadnik zločinačkog HVO-a.
Cuj zabrinuti! Pa to je od '96. tako. sta se zabrinjavate, djelujte!
Ovi su izgleda vise odlucili zaratovati u Bosni nego u Palestini..
S pravom su zabrinuti za sve navedeno,ali tek kako ce biti zabrinuti kada bude nastavni program na dnevnom redu,izucavanje predmeta istorije.
Mozda nebi bilo lose da taj isti OSCE zaposli i nekog nesrbina na mjesto savjetnika po obrazovanju u svojim redovima. Mozda nebi bilo lose da prekontrolise kako im rade uposlenici u Srebrenici, a pogotovo u Foci. Ti isti uposlenici su raznim pritiscima i smicalicama ocistili svoje kancelarije od nesrba. Zasto OSCE ne pomaze bosnjackoj skolskoj djeci u Visegradu? Zasto OSCE-ovi uposlenici u ovim kancelarijama pisu nacionalisticke poruke na svojim profilima kao sto je slucaj sa Focom?
Zasto OSCE ne izvjestava o okupljanjima ravnigoraca u Visegradu? Zasto njihova focanska kancelarija cuti o vodanju skolske djece po Drazevini, a u isto vrijeme palamudi i inkluziji?
@malboro Ja to jarane vise uopste ne primam u kancelariju. Dosta je meni cetnikovanja i nerada od strane OSCE-a.
Dosta nam je strane "brige" Bosnu volimo za nju cemo poginuti ako treba muslimani nisu nacionaliste to sto ostali jesu o ovoj drzavi nije nas problem, za istinu cemo se boriti, stoljecima nas rusite i niste uspjeli uz Allahovu pomoc pobjeda je nasa, nikog ne mrzimo svakog postujemo sto drugi nisu takvi nije nas problem!!!
Ne bošnjakaj se.
@kamikaza123, pa ti nemas problem,tebi je jasan zadatak:-)
hocel' se moc' spavat' od prevekike zabrinutosti..? tako se i jadan mujo zabrinuo za kaHFVu, hocel' mu naskodit tolka kaHFVa, a huda
ja predlazem mirno razgranicenje...bosnjaci neka sarajevu,zenici i tuzli dodaju srednju bosnu koju bi mjenjali sa hrvatima za bihac i krajinu...hrvati neka srbima daju posavinu a srbi bi se povukli iz vukovara i baranje...tako bi bosnjaci prvi put u istoriji dobili svoju drzavu i mogli bi sami odlucivati o svom uredjenju...srbi se pripoje srbiji a hrvati hrvatskoj i vjerovatno vise nikad nebi imali sukoba...vredi razmisliti o mom predlogu jer je realan i garantuje vjekovni mir.
@AnandaSorab Popij lijek i mrš na spavanje.
@CDE ..nemoj biti bosnjak i budala zna da su nam ovo sve priredili zapadnjaci i vatikan..vjecno ce nas drzati u stanju permanentnog sukoba a u takvom stanju nikad necemo moci da napredujemo...nas maksimom standarda ce biti 450 eura a cijene ce divljati...ljudi ce se iseljavati..oni koji ostaju ce biti siromasni da ce moliti od zapadnih gazdi koru hljeba....mi se moramo sastati i dogovoriti o mirnom rjesenju etnickih granica ako hocemo dobro sebi i svojoj djeci...ili cemo nestati
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Svi smo zabrinuti. I papa je zabrinut. Mrš u piičku maaterinu.
zaposljavanjem bez konkursa i sa nastimanim konkursima do nivoa somalije