Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte nam vakcine koje smo platili bagro zapadnjacka.
kvinta ti poručuje da pitaš gospodina Kurca ...
ja ba,koji su to banditi daš pare nema robe
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
I reakcija je jedno veliko - Nista. Kotrljanje reci, presipanje iz supljeg u prazno. Kao i uvek.
Dajte nam vakcine koje smo platili bagro.
Samo EU nabiti nogom , kao Kosovo samo Amerika
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Diplomatski uvijeno, kako to samo kurca Evropa zna...
Odgovor svima koji su glasali za ne legitimnog Sejdu.
Pošto Sejdo ima amneziju poslije kratkotrajnog trezvenog stanja, treba mu objasniti da je on u potpisu pisma. Mislim da je najprikladnija osoba Bisera (ikona) da mu da koju uputu ako ga zatekne trijeznog
Haha jest mu neko podvalio papirić.
Dernula ih Komšićeva istina.Hebite se dosta je landaranja. Pravite normalnu državu ili idite u pm zajedno s ovim našim fašistima.
Samo se budaletinama broje zalogaji
Nwsto vam nije jasno, covijek je istinu napisao i sve nazvao pravim imenom, jedino ste vi veca bagra od covica dodika i kakira, vi ste glavni a ovi navedeni su vam dobri jer su smece kao i vi
Sjednete dogovorite se oko svega sklonite sebi stranog tutora sa stola i eto ga Ali ne od njih uzimate kredite pa moraju bit s vama ta stolom
Fino su vam rekli ljudi da ste se obavezali na put BiH ka EU. Nema nazad. Dugujete milijarde EU i MMF-u, ovo će biti Europska unija sviđalo se to kome ili ne. Znali ste se zaduživati za njihov novac. Učite povijest/historiju Evrope i spremajte se za civilizaciju, primitivci.
Lijepo receno, sjedite i razgovarajte papci, dogovori, kompromisi i ustupci grade drzavu. Prestanite lagati narode i siriti mrznju. Dokad mislite da vam mi drzimo svjecu.
Sejdi rekli - smanji brlju, škodi ti
SAMO TI POLAKO RADI SVOJ POSAO - U INAT ONIM STO TE ZOVU SEJDO . A I NAJGLUPLJI STANOVNIK BIH ZNA ODAKLE VJETAR PUSE I KO TE TAKO NAZIVA . IZGUBILI SU MNOGO , A IZGLEDA HOCE DA IZGUBE JOS VISE .
S njime zapravo najviše gube oni što su ga izabrali. Kakav on posao radi?
"kako bi BiH krenula naprijed na svojem odabranom putu ka EU." Ko je odabrao?
Kratko rečeno. Komsicu, manje prdi, više radi.
Komsicu tisi prvi i vjecni presjednik poslije rah. Alije, u nasoj RBiH. Ti si nas Tito, a ovim Evrope ima si zabio BOSANSKU kajlu. Dok se budes kandidovo moj i moje familije si fan.
Ko ti je diler, cija je roba???
Bolest