Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napomena autoru: Turska nije islamska zemlja
Spsoje Tihic ocekuje sadaku od arapskog svijeta da napuni svoje minderhane a raja i projekti jok samo za partijeske poslusnike i dupeljubce.On i njegova stranka su bez vizije i plana.sto je on i njegova stranka uradili od kada postoji i ko je to investirao u BiH osim Miskovica Zlobe Milosevicica glavnog finansiera agresije na BiH sa kojim tijesno saraduje danas.Uvreda svima nama oovaj jad i jos veci izdajnik cetnicki agent i grobar BiH sramota i ruglo nas i nase drzave.! Supruga Ilije Jurišića: Razočarana sam Tihićevom posjetom Beogradu Stoja Jurišić supruga gospodina Ilje Jurišića je za Svevijesti.ba, u telefonskoj izjavi, kazala da je razočarana Tihićevom posjetom Beogradu u kojoj, kako kaže, ne zna o čemu je razgovarao sa Borisom Tadićem, ali o njenom suprugu zasigurno nije. To joj je potvrdio suprug Ilija kojeg je jučer posjetila u zatvoru u Beogradu. Ona još dodaje da se inače mediji i zvaničnici rijetko raspitivaju za ovaj slučaj osim kada je on aktuelan, a žalosno je to da ni u ovoj situaciji par dana prije početka suđenja gospodin Tihić nije kazao ni riječi o slučaju. Gospođa Jurišić kaže: „Tihić je mogao, i to ga ništa ne bi koštalo, pitati gospodina Tadića šta je sa našim sugrađaninom, makar to\". Sinan Alić predsjednik Fondacije istina, pravda, pomirenje nam je kazao da je sramotno da se jedan visoki državni zvaničnik kao što je Sulejman Tihić u susretu sa predsjednikom Srbije Borisom Tadićem nije raspitivao za državljanina BiH Iliju Jurišića. On dodaje da je Tihićeva nezainteresiranost za svog državljanina nenormalna,i u slučaju da je to neki ratni zločinac, što Iljia nije, te da bi predstavnik bilo koje druge zemlje makar upitao za zdravlje svog zemljaka. Podsjetimo, Iliji Jurišiću danas je nastavljeno suđenje Pred Vijećem za ratne zločine Okružnog suda u Beogradu. Jurišić je optužen za učešće u napadu na kolonu JNA tokom povlačenja iz Tuzle 1992. godine. Jurišića optužnica tereti da je, kao pripadnik rezervnog sastava policije MUP-a BiH i visoki starješina u opretativnom štabu Službe javne bezbjednosti, \"izdao nalog za otvaranje vatre na kolonu JNA kada su poginula najmanje 92 vojnika, ranjena najmanje 33 i uništen veći broj vojnih i sanitetskih vozila\". Jurišić je na početku suđenja 22. februara ove godine negirao navode optužnic
@praznina, vidi se da ti je prazan prostor izmedju usiju. Znaci ako ja kazem da je Sloba Tihic izdajnik, to znaci da sam za one hohstoplere iz SBIH? Ista ste vi banda, s tim sto oni barem nisu izdajice, ali ni to nije iskljuceno. Medjutim to ne mijenja stvar da ti klempavi sef treba odgovarati za izdaju. A inace ga ne gotivim od \"aprilskog paketa\" i od kad sam vidio snimak njegove izdaje 1992 godine cetnicima. Pitanje je sta je on propjevao Srbima, sto mi ne znamo? PITANJE JE DA LI GA SRPSKA BIA UCJENJUJE DANAS, SA RECIMO SNIMKAMA TIH IZDAJA IZ 1992? Pitanje je kako jedan politicar SDA moze izvuci dupe iz srbijanskog logora kad je cinjenica da su takvi likvidirani prvi? Pitanje kako jedan takav moze u opce voditi najvecu stranku u Bosnjaka i obavljati najvece drzavne funkcije?
joje, tebi izgleda pare pojele pamet. Praznina, jebho te SDA i SBiH zajedno, a Tihi, nek ti popusi a Haris zguza...
Ka bajagi Tihic Musliman. A kokarda mu ispod one celenke urezana u mozgu. Suljo je samo pritajeni mentalni Srbin i zato smo ovdje, tj. pred raspadom drzave.
dijaspora pa amerikanci traze pomoc od arapskih zemalja glupane da ti nisu arapi otvorili pipe nebi imo sta da jedes konjino Najveci ekonomski bum je kod arapa sve ode dolje imaju pare imaju sve sta vi imate sve vam je na kredit Da nemate kredit kartice po americi nebi imali sta jesti kljusino cuti i citaj
dijaspora Boga ti dragoga je li ti imas ikakvog drugog posla osim da komentarises sta tihic radi. jeba la te stranka za bih i svi redom iz te baljezgarije. jebo te i sulejman tihic jer nista drugo i ne zasluzujes. popusti vise i pogledaj i priznaj da tihi ipak nesto za razliku od hareta radi i to za dobrobit ove zemlje bosne i hercegovine, a ne za dobrobit svoga dzepa i kriminalaca oko sebe. NE SERI vise o Tihicu bez argumenata ili seri ali sebi usta.
Eh da Arapi znaju pomogli bi sebi davno. Sto se tice Sloba Tihica, trebao je ostati u Beogradu.