Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sad kmeči Bisera. I ti i Bakir tugy plaky a vi ste im dozvolili da imaju ambasadore u ključnim zemljama. Vama su draža Malezija, Katar i te arapske priprčine :) Dok se pregovaralo u Neumu ti si hodala po Pakistanu umjesto Njemačkoj i Americi... SNSD to su vaši jarani šta se sad čudite ? Je li Sebija neki dan potpisala posao 160.000KM za firmu Dodikovog sina pored toliko IT firmi u Sarajevu. Do kad ćete farbati ovaj napaćeni narod ?
Treba li pitati jeli Srbin prije nego dobije posao? I to je glupo. A sto se tiče ovih ambasadora, izgube pisao ako ne rade po instrukcijama
Imaju ključne zemlje. Nije isto SAD i Malezija koja se ništa ne pita. I ne, ne treba pitati je li Srbin ali treba vidjeti je li iz SNSD-a... Mi se uzdamo u pomoć SDA i Bidena a tamo Srbin godinama ponižava BiH i lobira protiv nas umjesto da tu bude čitav tim lobista koji će raditi na boljitku. To je proakivna politika, djelovati unaprijed, a ne samo kukanje kad se problem desi i tražiti sadaku. A čak i u Maleziju su stavili idiota Memića sa Ilidže.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa odbijte onda i plate od iste drzave prokletinje!!!!!
A daju im da budu ambasasori deugih zemalja da primaju plate 😂
Dosta je i tebe Bisera. Prvo riješite zakon o praznicima na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine, pa ćeš onda moći i da kažnjavaš te ambasadore koji ne poštuju zakon države.
Abd da i ovim strankama koje vladaju trideset godina pogledamo zauvijek u leđa.
Opoziv! nema druge
imaju sankcije za ne posluh
Oderali bi državu na bilo kom sudu... Ne postoji zakon o praznicima - kraj priče!
Spustiti zastave na pola koplja na svim ambasadama BIH kao izraz postovanja na ubijanje srpskog svata u centru multietnickog Sarajeva, tj na bascarsiji tog prvog marta.
Placajte Drzavo 🇧🇦 ambasadore i njihove troskove, itd itd A ne priznaju DRZAVU BRAVO KLOSARI SVI ZAJEDNO ..... FUJ
Ambasadori ističu da je 1. marta 1992. godine ubijen srpski svat Nikola Gardović u Sarajevu, za što tvrde da je bio povod za početak rata u BiH. - KAD TE MAJKA ZADOJI I ODGOJI NA SRBSKIM ANIME MITOVIMA
A sada pozvati i ambasadore Hrvate da urade isto,pa cemo se cerati
nekad mi krivo sto znam citati...
A novac od te iste drzave hoce uzeti
I Željana Zovko je krenula ko bh ambasadorica pa dogurala do EU parlamenta. Do kada cemo finansirati izdajnike koji rade protiv drzave? Postoje li sankcije, otkazi za ovakve? Sav nerad SDA vlasti zadnjih 30 godina nam sad na naplatu dolazi.
sve je ovo kriva SDA koja im je dala sve poluge vlasti, a za respiratore ce im dati i pola fedracije
Trebao bi da postoji mehanizam za skidanje sa finkcija, nrgiraju drzavu za koju rade. Samo nalaze izgovore da nista ne rade, a primaju plate, to je kradja poreskih obveznika.. A u bilo kojoj drugoj drzavi bi se ovakvo ponasanje smatralo drzavnim udarom. Ne samo da bi izgubili posao, nego bi zavrsili I u zatvoru… ako se be smatraju gradjanima BiH, nek se odreknu drzavljanstva, pa nek ih Vucic salje po svijetu
Bojan Vujić se potpisao otiskom prsta.
ja bi to sve smijenio, oni bi trebalo da su profesionalci, diplomate, i zna se za koga rade i ko ih plaća , dakle država BiH....a oni privatno neka ne slave i neka pričaju mantre o srpskom svatu i ostale njihove frustracije
Oni direktno krse Dejtonski sporazum i trebaju za to snositi sankcije. Oktobar je blizu gospodo uhljebi. Vidjecete da ima Bosne i Hercegovine.