Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
babo, ja bi opet bicikl, onaj prosli mi premalen
@@ampak cuti, sve je dobro dok ne pocnu kolektivno zene sunetiti ... a po drugim kontinentima se i to prakticira
Hvala za link, naucio sam nesto novo. Nisam znao da i ta perverzija postoji\" Cuj kolektivno sunecenje. Sta je slijedece? Mozda kolektivno pravljenje djece. 150 muzeva, svaki po 4 zene, a sponzori se nasladjuju iz publike.
nije fuseraj nego nepismenost
\"Ambasador Zelenika predao REDITIVNA pisma kralju Abdullahu II\" Mislite AKreditivna!!!
u Novom Pazaru odrzana priredba \"Das Kitu - Dobijes Bicikl\" ! ovom prilikom je na prevaru osuneceno 150 muslimanskih djecaka, ciji fizicki integritet je grubo narusen ! zazvrat, pogadjate, dobili su po bicikl ... http://islambosna.ba/vijesti/vijesti-svijet/40849-manifestacija-qkolektivni-sunetq-odrana-u-novom-pazaru