Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je i Karadžić bio pažljiv kad je pucao na Sarajevo..."Tuci Velusice, tamo nema puno Srba'
Izabrali su cilj: zena, djeca, bolnice….itd sve su to "vojni ciljevi" kao sto je i Sarajevo bilo "vojni cilj"
Deludo@ Eto vi sve znate, i šta su im ciljevi čak. Pročitaj nešto drugo od klixa, izgleda taj tvoj mali mozak ne može dobaciti.
U ovim osmansko fasistickim medijama je interesantno vidjeti da se nespominju erdine izjave o "EU šaljem vam izbjeglice migrante ako nedobijem sta hocu " defacto ovaj islamista sere na zivote muslimana koji salje preko mora u gumenim camcima koji su u turskoj samo za tu korist napravljeni!! Sve to kaze o tome sta on misli o BIH
Svim obozavateljima Turske ovom prilikom zelim cestitati na licemjerju. Kada Izrael sravni sa zemljom pola Gaze onda pucaju sherovi slika o djeci i iznemoglima a kad Turska isto radi sa Kurdima onda nema problema. Isto i ovim rusofilima licemjerima, cestitke. Puna im usta Kurda i kako tamane ISIL uz pomoc Rusije a kada su se Kurdi okrenuli Americkoj strani odma su popljuvali te iste Kurde i sad odjednom Erdogan svetinja samo jer je Putinova pudlica.
Slazem se u potpunosti, samo sto mi piche po zivcima ovi koji se furaju da je Rusija neki stabilizirajuci faktor
pazljivo smo odabrali koga tamanimo...
Smetaju vam kurdi sto su uz granicu turske, ima li neki drugi razlog.?
Ne smetaju im kurdi, kurdi zive u Turskoj preko 10 miliona njih. Smeta im PKK koji ugrozavaju sigurnost Turske i koji ubijaju civile u Siriji, nije Turska protjerala sirijce iz Sirije u Tursku, vec PKK zajedno sa ostalima poput Amerike i ISIL-a. Pogledajte malo snimke, ko ubija, ko baca fosfor, a ko ulazi da spasi narod.
Jedna mala ispravka koju vidim mnogi mediji prave: Turska se ne ide boriti protiv Kurda već protiv terorističkih organizacija kao sto je PKK - kako bi omogućili povratak milionima izbjeglica koji žive trenutno u Turskoj. Kurdi su velikim brojem Muslimani Sunije i žive u miru (u Turskoj ih ima oko 15 miliona, a u Siriju nekih 2-3 miliona)
PKK je Kurdska teroristička organizacija koja je komunistički nastrojena i u zadnjih par decenija je izvršila mnoge napade preko granice zbog kojih je poginulo oko 40,000 civila unutar same Turske. Do unazad par dana Amerika i neke Evropske države su ih naoružavale putem proxi grupe iako je PKK označena kao teroristička grupa i od strane Amerike.
jeste, tako su pažljivo i odabrali teroriste. možda sutra ti budeš terorista.
Pazljivo vrsite agresiju na Siriju. U toku rata ste ubacivali oruzje i pobunjenike, izvozili ukradenu naftu i surovali sa cionistickim zlocinicima. Sramite se
Turska zeli zaustaviti rat u Siriji. Trump se tome buni jer je logicno da je Amerika napravila rat i zeli nastaviti unistavati zemlje gdje je islam. Ali Erdoganu je dosta unistavanja muslimana!
E kad može hezbolah, šijtske milicije, rusi, ameri po siriji pa moze vala i sultan i njegovi janicari
@Zlatan.B Tog sultana primi u kucu pa nek ti se s porodicom druzi.