Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ugostio ih u "svoja 4 zida".
Znači ipak je ovo pokret, a ne "seksualna orijentacija".
Nisu to LGBTQI nego zaposenici raznih NVO i sličnih organizacija koje finasira SAD da šire Woke i cancel kulturu, critical race theory, strah od pandemije i propagandu maski i vakcina. Po potrebi će biti i LGBTQI, kad gazda naredi i gu.ice će dati. Uostalom na slici sami bijelci, gdje su crni, žuti, trans, gdje su romi itd i sl? Gdje su stariji od 30? Gdje su nonLGBTQI Ovo nije različitost nego upravo rasizam.
Misliš li da si pametan jer si napamet naučio te engleske pojmove? Ja dajem glavu ako znaš šta je kritička teorija.
Prvo, nema mnogo pripadnika drugih rasa u BiH, pogotovo LGBTQ. Kako ti znas da nema trans osobe medju njima? Da li to trebaju trans muski biti sitni ili trans zene visoke i nabildane kao sto je to bio stereotip 90-tih u medijima? Izvini ali danas je Dan LGBTQ osoba i oni se slave.
dosla srpkinja i osnovala udruzenje u Bosni...
Ako se zene ne promijene na bolje ovoga ce biti sve vise.
Ado moj dobri ,da ustaneš iz groba odmah bi te srce opalilo. Što nam ih ostavi brkove ti ljubim
Oni su i donijeli to zlo ovdje na Balkan, sve to zgrnuti na GOLI OTOK pa neka tamom uzivaku u sreći.Bljak.
Bas su simpa
Sve to po kratkom postupku
za gradžansku LGBT BiH
😆😆 pazite sta govorite klix admin za ovakve stvari banuju free speach
A zato nema Bulevara. Otišao na prijem, a ovamo sve nešto protiv NATO.
Ali parada ponosa e j3bemo ti ponos gledaj koka ližu se mjesto da ga primaju jbmu ti misa
S desne strane odozdo treci sjedi ovaj momak s maskom inače predsjednik Asocijacije mladih SDA.Haj drago mi je nek ima neko iz SDA stranke da pripada ovim ljudima i da ne misle ljudi da su svi iz ove stranke papci.
jak lobby kod ovih derpika
gang bang in the usa ambassy :)
Cestitke LGBT populaciji :) :) :) MI znamo sta je biti ugnjetavan, pretucen, ubiven, obespravljen...Balkan to najbolje zna, ali iz nekog cudnog ludjackog kruga...oni KOJI SU NAJVISE UGNJETAVANI, OBESPRAVLJENI I LISENI, osnovnih ljudskih prava...NAJGLASNIJI su protiv LGBT populacije!? Krug PAKLA/DZEHENEMA se ponavlja.STOP rasizmu, ksenofobiji, klerofasizmu i nasilju nad nemocnim, STOP! ...NE DIRAJMO IH!
Nikog od insana nevidjeh...🧿🧿🧿
Stavili maske da ih ne prepoznaju hahaha