Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Parada dobila nato zastitu. Ako ko baci kamen na povorku napo je americkog ambasadora, tj napo je nato koji ce ga braniti. Tako da parada udje u nato a ona trojica klauna nece ni za 10 god da uvedu bih u nato. Oplakat od smijeha
kako si ubo komentar... sad ce im se osladit stalno ce da setaju...
Vojni savez da stiti paradu? Daj mi br dilera
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da vidim mudonju koji će baciti kamen na kolonu. Za dva sata je s vrećum na glavi u avionu za Gvantanamo. Ili optužba za terorizam i onda se pojavljuje u onim hayatovim emisijama o zatvorenicima.
Treba izaci na paradu i pozdraviti ambasadora. Napokon se BH okrece zapadnim vrijednostima
@Henry Chinaski dogurat’ će ovi naši debili i do netflixa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dostojanstveno..ignor..čitaj knjigu..gledaj tv..druži se sa porodicom..odmori od ovog ludila.
da papak konakovic nije zapoceo sranje ne bi bilo tenzija I parade bi prosla kako treba mirno kako I sve mirne povorke trebaju da budu. ovako su se 'us.urcili' papci,katolibani,ublehe I primitivci!
Zasto su svi geyevi ovako smotani,mrljavi,ruzni😵
@gooUser1566828057 taj 'smotani' je vazniji od svih bih politicara zajedno!
@gooUser1566828057 Nemaš ti pojma kakvih sve frajera ima među njima. Od feminiziranih, zatim tih mrljavih i smotanih kako ih nazivaš, pa do prezgodnih tipova i onih pored kojih ne bi smio pisnuti, jer bi te sastavili sa zemljom da ih mrko pogledaš. Stvar je u tome što se oni bolje utapaju u masu, pa ih ne primjećuješ.
https://www.youtube.com/watch?v=U5sJoeNWXBo Sjecal se ko Gavrila Principa :)
Bravo!!!!!@
Ne smiju Bošnje pisnuti iako bi najradije satrali povorku
Zato Sto si kao i oni
Puna podrška gospodinu ili gospođi Nelson,trebalo bi predložiti da se bar jednom mjesečno održava parada
Pa dobro tu mu i jeste mjesto...
hajd.. aka ovaj skine s politicke scene bakir pasu, mile cara, i don dragana.. i ove druge idio t e.. bit cu i ja tu.. nosit cu i americku zastavu.. i onu pedersku.. i sta god treba..
Ambasador ga ponosno prima u pakas ....hahaaaahhaaha
Bilo bi lijepo da tu budu Bakir, Covic i Dodik, treba podrzati ljude.
Kada dodjes nekome u goste, kao sto si ti Nelsona dosao u BiH, onda nauci poštivati običaje zemlje domaćina. Nikakva svjetska sila neće jednog vjernika natjerati da prihvati homoseksualnu poremećenost kao normalu, jer to je protiv vjera i islamske, i kriscanske, i jevrejske. Na silu nista postići nećete. Kakva sramota, ovoliku policiju plaćati da osigurava ovaj bolesni dogadjaj, a bebe nam umiru jer nema para za liječenje. Fuj.
@JosJedanBezVatreRLD Da dodam, valjda bolesna djeca nemaju pravo na zaštitu, jer nisu ljudi, a ljudi homoseksulaci imaju pravo na ljudskog. Bravo...
@JosJedanBezVatreRLD Sura An Nahl, 90;: “Strogo vam se zabranjuje razvrat I nasilje”. Da se razumijemo, nasilje nad bilo kim radi nekog životnog grijeha koji je njihov izbor nije dozvoljeno. U isto vrijeme ne podržavam ovaj razrvat. Ni Razvrat NI Nasilje!!!
pa šta je drugo i bilo za očekivati,kad je ,,ambasadorica,,pardon ambasador došao na dužnost u Sarajevo sa svojim momkom,a na zgradi ambasade su dugo visile zastave elbgt....,sve što je naopako nam je Amerika i donijela....🤔
Pa da, inače danas u svijetu ne postoje druge vrijednosti koje bi se mogle propagirati. Važno je podržavati pedere.. Uostalom, ja ne vidim ni da njih neko ugrožava ovde. Budi šta hoćeš, ko ti brani, ali šta imaš da budeš ponosan na to što si bolestan ?! Zbog čega nešto što je nenormalno, stalno pokušava da se predstavi kao normalno i prirodno ?!