Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevidim tu da se pita išta BiH i narod u njoj, nabijem ja taj UN NATO EU Rusiju zajedno sa USA šupkovima na jedan mali racku pa nek se zabave sami o sebi, Sve su to zločinci čovječanstva.
ašto to na mali ... na veliki druže, na veliki ... sve skupa :-)
tačno paceru, s tim, da kad ih treba stisnut, onda telefonira merkelica ... nije njima lako (bakiru, željkama raznim i ostalim) ... moraju se pravit da ko fol oni nešto misle glavom, a ono niđe veze :-)
Ko ste vi da odlučujete šta hoće narodi BiH?
Unaprijed se nameće rješenje za ulazak BiH u NATO - židomasonski klub za distribuciju naoružanja. BiH opšte nema potrebe za ulazak u NATO savez.
Ruska diplomatija je iskrena prema BiH, bez interesnih pretenzija.
Neka dođe taj rus i neka pita 4 miliona ljudi dali hoće da žive u zamci koju su nam postavili Rusko - Srpski tajkuni na čelu sa Miletom lopužom ili ćemo dalje u svijet?
Ma koga ovi jebu. Tri puta je vaznije biti u NATO-u nego glupoj EU. Sutra neka te neko napadne, mora te po rezoluciji braniti pola svijeta, usuprotnom moras moliti, kao sto smo molili 92. I kad si u NATO-u, suverenitet granica je zagarantovan i nema vise Dodik-suplja-RS referendum-*** materina. Zato nam nedaju, jer nas misle jos dijeliti.
Tako je vojnu imovinu tu sredit i pravac NATO, svako ce investirat u zemlju gdje zna da je ulog siguran a ne da ce se danas sutra palit i ratovat.
Dok te neko napadne bićeš topovsko meso u svim ratovima koje će voditi nato.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
idi jedi ruska govna gospodine ambasadore
Ovo v nam je pocetak ukrainskog scenarija na balkanu...
Pokušaj, ali takav scenario nije ovdje moguć. Nemao mi ni približno geopšolitički značaj za Rusiju kao Ukrajina. Ipak, Ukrajina dijeli sa Rusijom dugu granicu, a mi smo daleko 2000 km.
naravno da ne zelimo u zlocinacki Nato savez jer samo Hilafet moze istinski zastiti interese muslimana ! a ako ni cetnici ne zele, onda je to cista koincidencija ...
duvajte ga