Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji smrad! Potcjenjuje drzavu u kojoj je ambasador i pokusava da sve nas pravi idiotima! Mijenja argumente kako mu prethodne pobiju. Lazov i petljanac!
Eto balibeg je bolji od njega Provodi se po Becu o trosku drzave i sirotinje a sto je jos tuznije godisnjica mu babine smrti hebo te on
hahhahhaa kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji ste vi muslimani postali nacisti. Čisto se vidi da vam je jedini cilj omalovažavati druge narodnosti u bih. Samo ste vi u bih, vi i jedino vi, drugi ne postoje. Pitam se dali je to arapska arogancija ili su to samo kompleksi.
ili je mozda sistematsko klanje i ubijanje od strane druga dva naroda mislim jadni vi ni krivi ni duzni trpite bosnjake ne znam sta ste ocekivali nakon "bratskog" tretmana kojem ste nas izlozili 90-ih bas ste se pokazali kao veliki pacifisti
Hoćes opstanak i ujedinjenu BiH? Onda se tako počnite i ponašati. Ovako samo provocirate novi rat i konačan razlaz.
Austrija jos uvijek ima okupatorski mentalitet iz perioda 1 sv. rata. Oni bi i dalje porobljavali slavenske narode
Austrijanci su u pravu, proslava je kroz cijelu BiH a glavna je u Sarajevu. Ne vidim razlog zbog cega se dize tolika prasina, kada pored Sarajeva kao glavnog grada BiH imamo isto tako gradove kao Banja Luka i Mostar koji su nosioci politike i razvoja tih podrucija. Ne treba zavlaciti glavu u pijesak kao noj.
Ebo li te Benjamin Alkalaj...Predlazem da Poglavica Plemenskog Vijeca gospodin Zvizdic ili ko vec uzvrati ljubav tako sto ce poslati pismo zahvalnosti na vasoj dusebriznosti o ekselencijo na cetiri adrese u cetiri okupacione zone Austrije,a ne samo u Bec i tako podrzi bratsku i prijateljsku Austriju i njen drzavni i politicki integritet...Pa ima li kraja ovom licemjerju vise?
more mars
Pa kad to tako lijepo razumijes, zasto si to tako napravio, kako vec jesi? Bogati ne prodaji nama muda pod bubrege!
Koliko čujem iz Crne Gore, Vaše prethodne destinacije, svaki praznik je bio proslavljen u podrumima "Plantaža" u Podgorici. Niko se sa sjevera Crne Gore nije pohvalio da ste tamo organizirali obilježavanje nacionalnog praznika. Gospodine Pammer ostavite se šupljih objašnjenja i poštujte ovu državu, na to Vas obavezuje historija ako ništa drugo!
Nacionalisti su obične budale koji se koriste za ostvarivanje ekonomskih ciljeva, a tih je u BiH previše.
S obzirom da zadnje glupane sa fakulteta i nesposobnjakovice (sestice) salju u BiH za ambasadore , ti si na tom nivou sa ovim ponasanjem i odlukama.
Evo ga jos jedan koji na karti brka BiH i Gvineju Bisao. Da ista zna ne bi rekao "jos uvijek" nego "oduvijek". MoS misliT kolika je njihova oholost i razumjevanje situacije kad misle da je dovoljno da se pojave poput mesije i obrisu sve visevjekovne i civilizacijske podjele. Kako nema nikog da im kaze, da nas niste "branili" 90-ih ni podjele ne bi bile tolike. Nego je trebalo one baze iz Njemacke izmjestiti dalje ka istoku, istresti visak osiromasenog uranijuma po okolini Sarajeva.
S koje bi je strane dotični austrijski gospodin Pammer posmatrao da je doživio bar mao jada i nesreće koje smo mi preživjeli a mnogi naši nisu?!?
SAMO LAGANICE: Polako narode, bez uzbuđenja. U krajnjem slučaju, laktaški grmalj će biti lovljen kao ratni zločinac Momčilo Krajišnik.
Kako da ne, baš se zanosite, ko će da ga lovi? Možda bošnjačka neka milicija?
Pravi ljigavi Evropljanin. Malo su se sami odali sta ima je plan u Bosni. Hitno se ugledati na Rusiju i zabraniti rad nevladinim otganizacijama i fondacijama koje primaju finansijsku potporu van BiH i petljaju se u politicki i izborni proces u BiH. Godinama ruse ovu zemlju. Syebali nas daytonom pa sad se kao fini prave.
Dobro došli u Stolni grad.
Pozdrav za Mostar, glavni grad HRHB!
@BobaBG70 daj opisi kako se osjeca covjek poput tebe, pokvaren ko mucak + zao? Da li ti bar nekad na um padne ideja da nije ok biti toliko pakostan? Da li se posramis? Ovo te najozbiljnije pitam.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa ti vidi Martine koga ste vi branili. Ne daju vam ni praznik da slavite, vrijeđate muslimane.