Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja zelim da poštenje zavlada u BiH, da se pozicije dobijaju prema zasluzi i znaju, da ljudi manje pričaju i žale a da više rade za svoje dobro, da nema nacionalnih stranaka, da policija i sud rade svoj posao....i da u Sahari padne kisa, da daska procvjeta
Puste želje i mokri snovi, jer sa ovakvim uređenjem i sadašnjom političkom garniturom mi nemamo šta da tražimo u EU!
Nasa zelja da budemo slobodni da radimo i sami gradimo buducnost, kod je austrija bila pod okupatorima rusijom bili su mrtvu, tek kad su poceli samostalno onda su napredovali, kod nas kad se ukine nacionalni kljuc u svim segmetima drzave onda ce biti bolje.
I moja je zelja da se okupam iza ponoci, ali ko mene sta pita
sranje je to sve, BiH će u budućnosti podijeliti na Hr i Sr, ostaće samo sarajevska regija ko muslimanski distrikt, to jej ono što se odavno šuška, Balkan će se raspodijeliti izmedju Albanije, Bugarske, Srbije i Hrvatske .. mi male nacije ćemo nestati, prije svega jer smo retardirani i jer imamo retardirano vodstvo
bit će bit će...samo dotad ja moram kakvu iz dijaspore da oženim
Bice ako Bog da, ne moze nista preko noci
Sad je zelja... prije pet godina je bilo do 2020 :)
Żelja je i moje nane da jednog dana bude đevojka 😅😅
svi vi koji ste nam spakovali Dejton dok ne sjednete i ne napravite nam pravnu drzavu . dok ne preispitate VSTV Sud i Tuzilastvo BiH. Mozete samo o tome sanjati. Svi parametri pokazuju da smo mi blize Africi nego EU.
Kolinda će početi sad europsku turneju i lobirati za Bosnu..
vrati konju glavu poparaaa