Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da su vocnjak kakav zasadili pa da ljudi imaju sta jesti, a ne ovdje lipe sade od kojih nemam ni hlada kako treba.Joj nista ne znamo, sve naopako radimo.Koji smo mi jadovi... Cuj aleja ambasadora!Ja sam za aleju sljiva pa da poslije mozemo peci rakijicu :D
@guerrilla ga... ja sam za kruske...aleja kruski :)
ima li kakvog drugog drveca sem lipa? zasadi li se kad sta zimzeleno?
Ovo je jako nepametan projekat - hajde sto stoje stabla raznih nesposobnjakovica, ali tu je i stablo Natase Vodusek koja je osudjeni kriminalac, pa stablo Ralpha Johnsona koji je zvanicni lobista rs-a u Washingtonu, i tako redom. Bolje je da su napravili Aleju pravednika, kao u Izraelu, pa zasadili stabla svih koji su pomogli Bosni - Elie Wiesela, Bernard Henry-Levya, i tako tim pravednim a ne dzabalebaroskim redom.