Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sljedeći su Elektroprivreda i BH Telecom.
Koje je ovo ponizenje, neko ti drugi pise sta moras uradit brate. I onda ce neko cestitat dan nezavisnosti i drzavnosti, nema ovdje ni trunke nezavisnosti kad ti strani ambasador govori sta ces radit
Da budem jasan, cak ne smatram da je koncesija na aerodrome losa stvar, ali zasto tu odluku ne donesu demokratski izabrani zvanicnici u saradnji sa gradjanima te upravom tih aerodroma? Zasto neko mora doci sa strane i nama naredjivati, nevjerovatno. Uostalom, zasto se ne kaze RS da aerodrom u BL isto ide pod koncesiju?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kleknite trojkaši, i naguzite se...navikli ste.
Trojkasi ima da budu poslušni ambasadoru strane države ipak su pomoću njih nametnuti na vlast.
Reče čovjek koji gleda kako mu komadaju i prodaju državu uz asistenciju trojke podaničke bagre.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakva ba koncesija? Aerofrom posluje u plusu. Za ovo se treba izaci na ulicu da se prostestuje
nije brate da nas tjeraju... nego samo postavljaju uvjete za davanje para... nesto kao banka... pa ko voli, nek izvoli... samo nama debilima treba jos platiti da uradimo stvari koje bi svakako trebali uraditi.. jos se usput žalimo sto ljudi postavljaju ikakve uslove za njihove pare... tbjrb.
Marfi sjedi ti na Nikšićevo mjesto pa to odrađuj! Nikšić i ostali iz trojke ionako ne znaju ili su pošli ili su došli!
ALO MARFFFIIIIII IMALI TE GDJE! - TI SI NATJERAO TROJKU NA KOALICIJU S DODIKOM, TI SI PREMO 3-KE DAO DODIKU 4. DELAGATA. TI SI DODIKU NACALIO KAJGANIĆA NA ČELO TUŽILAŠTVA. ZNAŠ MUNAFIČKI KLEČATI U SREBRENICI 11. JULA A NE ZNAŠ I NEĆEŠ ZAŠTITITI POVRATNIKE. PA DA, TVOJA MISIJA I NIJE ZAŠTITA BOŠNJAKA, TVOJA MISIJA JE ZAVALJAVINJE BOŠNJAKA.
Sta kaze adzija moj lijepi kako je pasti na koljena i izduvat ga ambasadoru. Mozda hanumu povede ona je po Londonu udarala navoje
sta ste se samo ufatili federacije ...kako bi bilo da se ambasada preseli u banjaluku
Fakt je da ja nasa draga BiH poslije rata firska i mlada drzava koja je ipak na dobrom putu a savjeti od dobrih i iskusnih prijatelja su dobrodosli . Jednostavno pomazu da se ne ode u pogresnom pravcu.
Ima i ona stara .... pametno je pametnijeg slusati ....
Nakon još jednog napada na bošnjačke povratnike u bh. entitetu RS, na Senada Sejfića, marfi prica o aerodromima!?!?! Vrijeme je na samoorganizovanje Boshcnjaka u eresu. Vrijeme je za domovinsku zastitu. Postavite kamere postavite straze i dezurajte i dan i noc i hvatajte kriminalce...
Pa Njiva jedino ovako moze funkcionisat. Ne daj Boze da penziju poveca...
Vako’ je Hećo hotio onomad tušnut Kazahstancima Elektroprivredu, ali, fala Bogu, nije, jer nije bilo duga pozicije orema nekome. Danas je mnogo dugova, dabogda da ih začeoe aerodromi, telecom i elektroenergetski sektor.
Kakav smo mi protektorat Bože sačuvaju, da nam i Ambasadori govore šta i kad treba uradit.
Samo prodajite da Ameri sve pokupuju , jada našega
Nisu stranci mogli da rade sta hoce pored Bakira i SDA i zato su placali Fake tv, Avazz i ostale medije i kvazi analiticare da otruju narod i nametnu drugu sa trojkasima na celo. sada uz pomoc Dritana rade sta im volja, a Konj, Njiva i Fortos zbog fotelja bi majku prodali a kamoli sta drugo
Ovo je stvarni premijer federacije. Niksic Njiva je lutka.