Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ti si potpuno bezkoristan pa te ipak placaju..... Mr. Jonathan Livingston....
Mile Ronhil sve što je mogao srušiti mirnim, političkim sredstvima u BiH već je srušio i obesmislio. Za nešto više, ipak će mu trebati rat...
@ADLER Ja sam već pustio bradu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa sto ste toliko zapjenili ako je beskoristan? boli me kurko sta ce ko slaviti
BiH je komična zemlja, kakva šarlatanska organizacija države, ne zna se ko pije a ko plaća!
@JoseDeLaMata Ha ha pa ebo ga ti idi reci svom Bakiru on vec ima dosta odluka koje ne zeli sprovesti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ama nek se govna odvoje od nas vise, koji ce klinac u predsjednistvu u federaciji ivanic nek ide u Rs, ja ne znam sto im branite nek se ba odvoje vise, mrs svi iz Sarajeva da ih ne gledam.
Cini li iko ista da zaustavi to. Pocet cu i ja majke mi slat dopise pa citajte.
Hahahahahahahaha A zar neće Boošnjoooci i Inzko zabraniti referendum hihihihihihi
Bolje nabavi papagaja da stalno isto ponavlja,barem je jeftin za razliku od tebe!!
@mladen..dobio si plus od mene
Nije on beskorisan i on je tacno uperen u 1 cilj samo sto to vi bjelosvjetski dzabahljebarosi niste u stanju ili necete da skontate
Tako je!
"POTPUNO BESKORISTAN"
Ko se plaši referenduma? Vjeruj da se jedva čeka... I političkim potezom entitet skloniti i put EVROPSKI za BIH slobodan..
@Bosancero1 Visoki predstavnik za BiH Hans Kristijan Andersen je poručio da Bosancero1 ispravno i odmereno geopolitički promišlja!
--- refrendum potpuno beskirstan ! KO ti ! Yebi ga Moore ! Da je beskoristan ne bi se ni održavao. Srbin samo metak razumije, i da ste vi bili u Hrvatskoj, tamo bi sad gore bilo nego u Bosni, ne samo državnog praznika nego i glede svega ostalog !
ti razumijes samo kesu
pisa... ti se u us... pog...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
vi kad ste htjeli iz jugoslavije tad je mogo referendum. vi ste se borili da donesete demokratiju na ove prostore. izvolite sad uzivajte u demokratiji
Da zbilja sto li smo htjeli iz paravan države, sram nas bilo
@Adriatic zato sto su velike pare ulozene u vas i sto ste ovce
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
pa eto nek probaju pa cemo vidjeti
referendum je predizborni potez. ustavni sud je politicki instrument. zasto se toliko plasite referenduma? to je demokratija zar se niste tu da nam donesete demokratiju.
@kraftwerk pa to je sjajno. neka demokratije. svakako niko nista neradi barem nece biti dosadno
vrijeme da se vratim na ognjište istočne Bosne
Odavno ti je bilo vreme!