Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kinezi otvaraju "Arizonu" na svim granicnim prelazima. Ocekuje se pojeftinjenje fudbalskih dresova i Bor-masina za 25%.
odlican komentar ! bracu kineze jedino interesuje otvaranje novih Arizona gdje ce moci plasirati svoje proizvode na evropsko trziste ! kopirani parfemi, kopirana garderoba, tehnicki uredjaji krajnje sumnjivog kvaliteta itd ...
Termoelektrana u Doboju,rekonstrukcija pruge Sarajevo-Beograd,izgradnja pruge Doboj -Bijeljina,i mozda autoput Banjaluka-Split deo kroz BiH
Svi su zainteresovani za ulaganje u BiH, osim naših dragih političara da stvore uslove za to.
Pa Bake jedva ceka,ako nema mjesta u sehari,ima u sefu!
oni bi nam najbolje pomogli po pitanju cuka lutalica
Eh, evo ga prvi :))))
Kina bi da potroši Dolare koje je nagomilala za ovih 50 godina crnčenja po Americi. Zato kupuju sve živo, od rudnika do puteva i aerodroma. Mijenjaju papirni novac za prave vrijednosti. Lagano Kina preuzima primat. Tako da će uskoro reforma obrazovanja, u osnovnim školama, prvi jezik Kineski. A i Hellen Doron će propast!!!
Kineski jezik bi u EU trebalo uvesti umjesto Njemackog. Vec sada imas vece sanse za dobiti posao ako znas Kineski (Mandarinski) + naucno je dokazanano da ucenje Kineskog na mozak utice pozitivnije od bilo kojeg drugog jezika.
BiH je imala dobru saradnju sa NR Kinom na privrednom i trgovinskom planu prije 20 godina, ne postoji ozbiljan razlog da se ta uspješna razmjena roba i usluga ponovo ne uspostavi. Još su mi u sjećanju slike hiljada, kineskih radnika koje su naše kompanije zapošljavale, radeći na međunarodnim projektima.
Ocekujem neku bolesnu salu na racun kineza i lutalica...
Mojne.taman se malo primirilo!
Eh, ja vec nas'o jedan, ocekujem max. 10 :)))))))
slušao sam emisiju gdje lik govori da kada se zajedno dogovore slovenija, hrvatska, BiH, srbija i ostali jedva mogu da ponude neki projekat za kineze....Kineze interesuju dugoročni polsovi kao i najjedostavniji ulazak na EU tržište. BiH je malo selo za kinu....
dobro je da bar neko voljan investirati, haris silajdzic se svojski potrudio da syebe sve moguce investitore tako da nam vise niko ne vjeruje.
Svi su zainteresovani ali niko ništa me meće :)) To nam je poznato ovdje na klixu :)))
Mislis da je I sven tino zainteresovan!?I amidza u njega?
kinezi su nasa braća :)