Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pred boga čiste duše Palestina , Jemen i Iran, hvala vam
Nema boga osim Allaha i Muhamed alejhi selam je njegov rob i poslanik!!!
Allah nagradio Sije iz Jemena, Libana i Irana a prodane Veabije iz Jordana, Saudije, Emirata i Egipta nek se srame i stide 🇧🇦❤️🇵🇸❤️🇮🇷❤️🇾🇪❤️🇱🇧
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Realno je u pravu. Izrael je bombardovao ambasadu u drugoj zemlji. Svaka druga zemlja bi dobila neviđene sankcije zbog toga.
Svaka cast hrabrog iranskom narodu. Jedini Iran brani svetu zemlju Quds. Naoruzava Hamas, Hezbollah, Hute i Iracane koji svaki dan samaraju Izrael i vode rat iscrpljivanja genocidnog cionistickog entiteta. Saudija, Emirati, Jordan i Egipat pomazu cionistima aktivno. Gaza je ogolila citav svijet.
@telefunken1 cuj kerrra ljubomornog…samo laju neobrazovani i krezavi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Braćo Iranci samo nastavite tako.
nemojte pricati nego udarite prljave cifute snazno da nikad ne zaborave, zbrisite gamad, najbolje bi bilo
Sada se dobro vidi da su ovo sljedbenici Alije, r.a, a onaj ostatak Muavije i Jezida.
🇮🇷❤️⚜️
Naucno je dokazano da bi se pobjedio rat na tudjem terenu da omjer vojnika mora biti 1:4. Kako primjer imamo Rusiju koja je druga sila svijeta, Ali se muci u Ukrajini. Sve stoji da Izrael ima Jake saveznike, Ali da Oni krenu sa devet miliona stanovnika na zemlju od preko 80 miliona, to nema sanse. Da se brand, drugacije bi bilo, Ali napasati Iran sa tim kapacitetom je ravno sizofreniji.
Kakva ba Rusija i druga vojna sila? Rusija je karina i vojna sila.
Iran! ❤️
Bravo za Iran…hrabra nacija za razliku od vecine arapskih vlada i vladara koji su postali podanicke sluge cionista. Izgubili su cast… Samo im jos haljine fale.
joj šta uradismo od onakve zemlje. Nikom Tito ne bi dao pisnut, nikakvim današnjim izrodima ne bi dao disat, nit bi nam išta poskupljivao. Ebo vas rat da vas ebo sve
Tito bi ih karao dok im ne dodje tetka iz Bosanske Krupe.
Pripremite još bojlera koji će pasti u more!!!
“bojler” što spominješ je rezervoar koji se odvaja od bojeve glave prije udara u zadati cilj.
100%
Udri jace manijace tako treba sa uzurpatorima ubicama
Iran je jedini zastitnik i prijatelj Palestinaca , Arapi su saveznici Izraela jer ih je kupila Amerika...
Jos jedan "komicni Ali", haha.
Konačno se našao neko da opali šamarčinu siledžijama sa Bliskog istoka.Evo upravo čitam saopštenje IRGC _ u slučaju da cionistički režim nešto pokuša odgovor će krenuti nakon nekoliko sekundi.Ovaj put sa 1000 supersoničnih projektila .
Ja, i ?