Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam ovaj video podmićivanja Milana Tegeltije i gledam konobara koji im donosi piće. Nije izdao fiskalni račun. Jadnik će nahebat više od Tegeltije!
HAHAHAHA ISTINA!
Sta god istraga pokaze, nista se nece promjeniti. Jos uvijek sam fasciniran austrijancima. Ono sto je Strache uradio je pickin dim za ove nase, a za 2 dana su svi ministri podnijeli ostavke.
Jedan od rijetkih ambasadora koji su zaista ucinili mnogo korisnog i to u jako kratkom vremenu za multinacionalnu BiH drzavu! Field hvala vam!
Koja nezavisnost.....
Novinari pitaju stranog ambasadora za mišljenje o nekoj dnevno-političkoj temi. I ovaj im odgovara tvitom. Ja države i gowana.
E sad da vidimo močnu silu na djelu kako štiti demokrati ju i zakone države na što se uvijek busaju u prsa...
Nogatrans. Pada vlada. Novi izbori. Gotove nacionalne stranke. Predsjedništvo podnosi ostavku. Al kad bi se zahjebavali. Dva tri dana halabuke i pojeo vuk magarca. Kao i sve u ovj državi.
Ovo se mora rijesiti ili u Briselu ili u SAD - u i pod hitno uvesti neku vrstu protektorata kako ovdje u VSTV - u tako i na svim nivoima vlasti do postavljanja potpuno novih ljudi na odgovarajuce poziciji koji hoce i koji zele da rade u interesu svih nas.Sadasnjem rukovodstvu pokazati izlazna vrata a takodje i ovakvom OHR - kakav je sad staviti kljuc u bravu.
Field britanski Adis Arapovic iz sbb😜😁
Institucije kojima on diriguje i na cijem je celu? Tesko.
Svakom ko pruzi podrsu ovom nevaljalcu, treba smijenit jer je taj isti kao i on sam . Trebalobi sve komplet smijenit i dovest druge ljude koji hoce da rade a ne da budu politicke marionete stranaka i pojedinaca ..
Pretpostavljam da se pita i za reakciju naše ambasade i našeg ambasadora u Velikoj Britaniji kod sličnih afera koje se tamo dešavaju :)
Sarajevom vlada primitivna mafija ☝️🍻
Znamo da selo vlada gradom ☝️🍻
Je li on od gume , voska ili plastike napravljen ?