Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapadni Balkan je došao u London i preuzima Britaniju. Sad ćeš vidjeti šta je Zapadni Balkan kad ti državu počnu razvlačiti bully Trump, Brisel, vlastiti idioti u vladi...
Svi nam se smeju....... :(
De ga malo vodom nije mu dobro sunce mu udarilo u glavu ne zna sta prica poyyyyyyy
Ferguson je Balkan puno pojednostavio, a Balkana je oduvijek bio kompleksan pojam, a pogotovo sad od kad je nametnutim dejtonskim sporazumom ostavljeni na vlasti sljedbenici Milosevica i Tudjmana.
E moj klixe ne lože se svi na Britance / kao vi / MI smo za BIH onako kako je njeni narodi i gradjani vide i osjecaju bez britanskog sufliranja kao 92/95 kada zbog te i takve Britanije i Francuske zamalo nismo bioloski istrebljeni, mislim jasno na tadasnje Muslimane. Nasa Bosna, nase pravo a ne Britansko spletkarenje u medijima i nvo samo zato sto u RS nisu vlasti po njihovoj mjeri. MI se borimo samo za interese Bosne a Britanci neka "uzjasu" neko drugo magare.
Da a ko treba porvesti dogovoreno ?? EU u kojoj GB više nije ! Hii hehe !
E ambasadore. Mi imamo Covica,Dodika,Bakira Scepu Kepeca i jos dosta bitangi. Tesko.
Bolje bogat biti, nego ne biti.
Napredovao? Jest, prema novom ratu!