Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha Rusija nema sebi
Ma Rusi će da upumpaju kapital u RS , što već rade . Bankarski i naftni sektor drže RUSI . To je glavni cilj da se lako stanovnici PEDERACIJE mogu smiriti . Dr s
Ima li jos ovakvih likova da nam pametuju
vidim jedan od mogućih scenarija, Rusija upumpava ogromna sredstva da proruski Šešeljevi radikali uzmu vlast u Srbiji, tada će i RS separatizam biti ohrabren na proglašenje samostalnosti, to će podići tenzije u regionu, možda čak i rat, tako da će na taj način biti obustavljen proces ulaska preostalih zemalja u EU i NATO .. ovi bi da prepakuju Dejton da ne moraju povlačiti mehanizme ukoliko se RS odvoji
Kmeeee Kmeee. Ovaj je mnogo pametan i zna da EU samo moźe sa ukidanjem dejtona i "RS".Koja je se potpisala sam da stane krvoproliče.A sad bi opet nazor srbi i krvoproliče jer su nedokazna gamad da nemoźe BIH u EU sa koćnicom "RS". Karcinom "RS"treba ostraniti,i uzrok karcinoma i karcinom.
Još da samo Angela Merkel jope pobjedi. Ona je blagonaklona ka nama muslimanima.
Pa on pojma nema ni sta je u sporazumu... Fazon je floskula samo da bude u skladu sa EU... Koji cirkus... A kao sada nije u skladu... Sto su ga pravili takvog ako nije u skladu?
izdrzi jakube...frizerski salon elvis iz nemile je uz tebe...i prodavnica perika pelikan iz cajnica...
ha ha ha ha JOJ JESI KRALJ
Najbolje da se svi razdvojimo, jer ovakav život više nema smisla!!!Več su i u Babinoj Krajini vidjeli ko smo mi Bošnjaci! Pa kako onda da Srbi i Hrvati žive sa nama!
Bojim se da ćemo svojom bošnjačkom politikom upropatiti BiH
B. Gazija - - Razdvaj se ti kako hoćeš, možeš i od pameti i razguli što dalje od Bosne!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel ovaj Arap ili Čeh?
rom, ceska je puna roma.
@dvijepalme Eh taj cuveni antropolog:))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)