Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija REPUBLIKE SRPSKE je zlocinacka organizacija. Prikrivaju zlocine nad sopstvneim narodom u sadasnjsti a u proslosti su cinili najvece zlocine u EVROPI nad drugim narodima.
I opet se tresla gora i opet se rodio miš. Samo nekakva suhoparna reagovanja,a ništa konkretno.
Ovaj OHR i Incko su isto kao holandski bataljon u Srebrenici. Sve lijepo, nista ne brinite, a nista ne poduzimaju i ima da se ispale cim se malo zakuha
Ma evo popucaše u tzv. RS od brige.
Dodikland i slobode 😁😁😁
SVEMU SU OVOM DOSTA DOPRINIJELI NESPOSOBNI UHLJEBI KOJI UPRAVO I DOLAZE IZ NEKIH OD NABROJANIH ZEMALJA POPUT INZKA V.PREDSTAVNIKA KOJI SE BOJI BILO STO DA PODUZME DA SPRIJECI RASULO OVE ZEMLJE.
@Muckalica Ne! Njihove drzave su uredjene i to nije djelo uhljeba. Nasi politicari su karine koje jedino vole da uhljebljuju kurve i familiju. Sve resurse potrosili na svoje guzice.
Rekoše i uhapsiše čovjeka sa ekvadorskim azilom .
Svi nešto zabrinuti....odakle pravo ovim stranim ambasadama da se miješaju u unutrašnje poslove "nezavisne"drzave
incko se razbolio,zabrinut je do bola
Mene samo brine sto je visoki predstavnik zabrinut .. 😁😁😁
samo se oglašavaju....nista vise
Njih će dobro zabrinuti ta vaša zabrinutost!
Gospodinu Dodiku pada koncentracija!
ovako stoji u zakonu: Svi skupovi su strogo zabranjeni osim skupova u Visegradu koji su posveceni Cica Drzazi cetniku i ravnogorskim skupovima a svim ostalim skupovima STOP!
Samo steži kaiš,a kad pukne bit će svašta.I najjača sajla pukne kad tad.