Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirsade zelim ti iskreno uspjeh na izborima. Jedino si nam ti spas. Hvala na kandidaturi. #ijasamiskra
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Niko od kandidata nema viziju BiH u narednom periodu osim Hadžikadića, Komšić se probudio iz sna pa izjavio kako on ima viziju, a nije pogledao datume dokumenata koje su drugi već predstavili ranije. - https://mirsadhadzikadic.ba Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno. #ijasamiskra
Sve je već sredio ruski agent s dodikom i čovićem prije nekoliko mjeseci u Trogiru
KAKO SU OVI BRITSI NAIVNI, CIGE IH UVIJEK UHVATE NA FORU. DOK OPTUZUJU BRITANCE, CIGE SE PETLJAJU U IZBORE U BIH I STIMAJU POBJEDU DODIKU I TO NE SAMO SA GLASOVIMA PUTEM POSTE IZ SRBIJE, GDJE SU JOS OD PRIJE PRIJAVILI DESETINE HILJADA FIKTIVNIH GLASACA, POGOTOVO BOSNJANA KOJI SU ILI MRTVI ILI NEMAJU POJMA O TOME. IZBORI TREBAJU BITI PONISTENI, A CLANOVI CIK-a POHAPSENI, PA NAPRAVLJEN NOVI CIK KOJI CE IMATI ETNICKU ZASTUPLJENOST NA OSNOVU POPISA IZ 2013 GODINE.
velikosrpska govna se našla kačiti sa Velikom Britanijom
⚜💥💫👍💥 Nadamo se da ce svi razumjeti ovog covjeka koji zeli da pomogne Bosni i Hercegovini i koji je toliko jak da moze okrenuti stvari nabolje u Bosni....Glasajmo za gospodina Hadzikadica i dozivimo promjene ka boljem.
Ešdaun je za ovu zemlju učinio više od ijednog bombardovanja. Britanija je jedina svjesna da Europa klizi u ruske ruke. Strah od Britanije, i treba.
Ruski agenti su već sve namjestili kako bi izbore da dobiju ruske sluge dodik i čović. Ovo srpsko sretanje pažnje na zapadne vlade je dio te igre. Listići su već u kutijama
PA ZNATE DA SRBI BEZ LAZI NEMOGU ZIVJETI
dajte ba, vi se sa srbima raspravljate. Pustite budale, vidite da su pukli
U čemu je problem ako se Britanija i umiješa...od jače civilizacije može se samo učiti...
Srbi poceli spinovanje u Erdoganovom stilu.
Ne poredi sultana sa bagrom!
a ne eto priznace bas hahaa... ja bi volio vidjeti koja se to ambasada od jacih zemalja nece uplesti u izbore u BIH, sve i jedna.. i sve i jedna ce to demantovati isto tako..ne budite telad..
i kako mislis da ce-su promjenili rezultate? imas li pojma za koga navijaju? ako nemas ozbiljan odgovor na i jedno pitanje ondar sta ti je ta teorija uopste.
sklepanog hahahahaha dodick hahaha
Sarovic ce ostati i treba ostati, pa rijetko koji politicar iz RS entiteta radi u korist drzave, a ne u korist tog, vec propalog entiteta. A i ako se mijesaju, nekako je i logicno obzirom kakvi fasisti vode entite RS. I jbg, ali da jos jednom naglasim: entitet.
i to bh entitet