Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je tu cudno kad se nalazimo 2 mjeseca pred izbore?????? nebi me cudilo da jedno jutro procitamo kako se tenkovi nalaze na granici BiH i kako ce biti rat ako Dodik, Bakir i Covic ne ostanu na vlasti ;) glupi narod
hahahahhahaha objasnio si sve ovim zadnjim za retardiranu trojku (Y) :D
sjecate se 07.02.2014 kada su bili protesti u federaciji, sljedeci dan u RS stampi su se pojavili naslovi kako je demonstrantima iz federacije obecano oruzje za napad na RS :) to je ziva istina, a srbi to iskoristili da zacementiraju svoje politicke pozicije u "odbrani" od federacije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prestanite siriti nacionalnu mrznju i strah u narodu, molim vas!
a ja se kunem da kad bi neko opet napao moj narod opet bi se borio jace i zesce i odlucnije! jeste da sam stariji dvadesetak godina ali bi bio takav i nikada nebih poslusao jalove politicare da kad nesto vojno uzmemo to vratimo isao bi do kraja! Znajte da nema jaceg,opasnijeg i odlucnijeg borca od bosnjaka!
1,2,3 možete početi sa nacionalističkim komentarima
da je genocidna je ali tvorevina nije više je to frnkenštajn dijela srpskog naroda apred izbore se svašta događa, a izmisliti da je neko nešto rekao i sl. ihaaa
@tanja_23 VOLILA BI DA BUDES U TURSKOM HAREMU AAAAAAAAAAAAAAA MALO TURSKU TUKI DA PROBAS
Pa da, to je onako mali detalj, da ta "izjava" uopste nije istinita. Al' to ne smeta ovoj politickoj stoci sitnog zuba da zanemare tu cinjenicu.
Četničko spinovanje naručeno od strane ocajnika dodika
Kao i uvijek, srpski mediji sire ratnu propagandu koja nema veze sa zdravom pamecu, kao da Turaka ima 100 miliona, pa valjda on zna koliko mu zemlja ima stanovnika, ali ne znaju Srbi koji izmisljaju te podatke.
BAKIROVO I DODIKOVO MASLO ! Plase narod kako bi zadobili podršku od istih ! neka mi neko objasni ako misli da grijesim !
Ne znam sta su Srbi prepali,i ako je izjava tacna on njih nije ni spomenuo.Da su drugacije okolnosti pomislio bi da spremaju neki novi genocid pa se osjecaju prozvanim.
Upravo tako. Isto kao da spremaju nešto pa se prepali.
Oni jos sanjaju o "Velikoj Srbiji".ali cekaju pravu situaciju za ostvarenje tog plana.Uzimajuci u obzir da su zijanili u Hrvatskoj,zijanili Kosovo jedina nada im ostaje RS.Skontali su da im je jedina sansa EU i da ne mogu ostati izolovani tako da su sada veci pacifisti po izjavama od papa Franje. Za sada oni su po tom pitanju bezopasni,ali i kad udju u EU oni ce kovati plan o prekrajanju granica ko sto su radili u SFRJ i cekati pravu priliku za ostvarenje istog.Da ne bi bilo zabune kada kazem "oni " mislim na politicki i akademski vrh Srbije.
"neki mediji su prenijeli", a klix prvi među njima, žestoko ste upali u senzacionalizam
Sta je Dodik, je li te to prpa hvata??? hahahahhaha
Vlast je moc, moc je novac. Molim vas, naucite jednom citati vijesti i shvatite da su to instrumenti kojima upravljaju sa nama kako bi nas zastrasili, a onda nastavili da nas iskoristavaju. Pozivam narod na razum, na svoj prazan frizider, na buducnost svoje djece, malo li je 20 godina nazadovanja i besperspektivnosti, covjek je razumno bice, ne prodajite olako svoj razum koristite ga, razmisljajte, analizirajte, okrenite se napretku. Sta ima Bosnjak od toga ako se ukine RS, sta ima Srbin od toga ako se odcjepi RS?? NISTA DOBRO, samo mozda jos 20 godina jada i cemera. Boze smiluj nam se i daj nam razuma da prepoznamo one koji nam ne zele dobro
Bosnjaci, Srbi, Hrvati = Najsiromasniji europski narodi Bosnjaci, Srbi, Hrvati = Najkorumpiranija europska drzava
Sto se Turci igraju,hoće da im Ameri malo zakuvaju na granicama i pojedinim teritorijama...a nikad ih nece u EU,nije to slucajno,drze ih na distanci
sinko niko u Turskoj nece u EU, ne pada im na pamet
Turska odlicno funkcionise i bez EU, zasto ce im EU kad mogu sami sve? Sam Bosfor im u budzet donese ogromne pare, pa zasto da to dijele s EU?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)