Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hapsit, i zaustavljat ovaj verbalni teror. To jedino ocekujemo od vas ako se vec pravite i predstavljate kao sila!
Visoki predstavnik mora HITNO nametnuti zakon o ZASTAVI BiH. Drzava je iznad entiteta. To znaci da se pored svake entitetske zastave MORA postaviti i zastava drzave BiH. Na opstine, skole, bolnice, policiju, javne ustanove i preduzeca, na kruzne tokove, bandere i slicno. Zastava BiH mora biti iste velicine ili veca i kao prva u redu postavljena ............. pa onda neka kace trobojke gdje hoce.
Vucic je najavio da ce poslije rezolucije svi Srbi da iznesu trobojke kao odgovor .............. to znaci da ce se u Srebrenici vioriti ratne zastave, one iste zastave kao za vrijeme genocida !!! Trobojka je ratna zastava !
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
To Amerikanci, saopštenjem ga!
Amerikanci bi trebalo voditi racuna o nasem Fortici i da ga blagovremeno ekakuisu avionom, da se hudnik ne malteretira bjezanjem preko Igmana
Ne vi, samo nama dajte oruzje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoće li se Turska oglasiti? Erdogan? Gdje ste? Gdje su bakirovi zaštitnici i jarani?
Ovi iz Šumske sami razumiju silu, kada smo bili pred Banjalukom 1995 tada nas je sila zvana USA zaustavila da završimo posao sa ovim genocidašima. Sada će ti isti iz USA morati sami da se obračunaju sa govnarima.
Ne lupaj,da nije bilo Hrvatske vojske nebi vi bili pred Banjom Lukom....
Mile cita članak i koluta ocima, a Pičkousti briše znoj sa čela. Bećirović ih ubi obojcu jednim metkom 😂😂😂😂😂
Kad ste spremni, hajde brate da vidimo.
samo po dzepu. neka SNSD-u stranci ukinu racun u banci i to ce biti kraj.
Vi ste ga stvorili. Vozali ste ga na NATO tenkovima i zvali ga dahom svjezine na Balkanu. Eto vam ga sad
Sta ste vi spremni vidjeli smo u Ukrajini a pogotovo u Gazi. Odhebite od nas i ne pravite ni Ukrajinu ni Gazu ovdje.
Dosta je vise praznih poruka! Krenite vise u akciju!
Ovi nam spremaju hapicu, a mi ko djeca im pljescemo, e jesmo lakovjerni :))
To Ameri sace on namah prestat...
opet Ameri bacaju prasinu u oci nama Bosnjacima a oni su Laktasenka stvorili i doveli ga na vlast i daju mu uputstva sta da radi i to sve
Ovo je sve Amerkia napravila ! Hvala vam! Sada mogu kako hoce ili ti ga kako im se prohtije. Zasto ne mozemo da imamo drzavu bez entiteta, zasto ne mozemo da se izjanjavamo kao bosnaci ili hercegovici? zasto ja moram da pripadam nekom narodu tj vjeri horor mi smo horor. zatucani svi. Ovo je katastrofa.!
Pristranost ovog Murphija, zvanog Mujo je pročitana knjiga. Neki dan su bila 2 huliganska incidenta iste prirode, jedan nad Hrvatu, drugi nad Muslimanima. Amerićka ambasada osudi Incident nad Muslimanima, kvalificirajući ga kao napad na povratnike, dok ih drugi incident nije dotakao. Zamisli Mostarci napali povratnike u Stolac. Samo Muji Murphiju je to logićno.
Licemjeri nece stajati po strani... ma dajjj
nista od tog nema ameri ih kude a oni rade sta hoce ko izrael samo nek je protiv muslimana