Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile je klasicni bandit koji brutalnom pricom i ponasanjem mami paznju krezubih, nepismenih i primitivnih ovaca kod kojih ta prica ocito pali. Njegova bahata prica je puna lazi i iskrivljenih cinjenica, a on to koristi za skretanje paznje sa vlastitog kriminala te katastrofalne ekonomske, socijalne i demografske situacije u RS.
Stoka cetnicka,oni se ponose sto su.uradili,
Ajde Nato bombarduj ih dovrsi sto nisi prosli put🤣🤣🤣🤣
Pa uma li iko da stane u kraj tom Rudolfu da ne vrijeđa žrtve vise.
Hocete li vi (koji samo pricate) ista KONKRETNO poduzet za one koji to sve negiraju i velicaju i koji se ponose ubijanjem ?
Ništa od izjava i prepucavanja, ovaj onaj. Institucije, procesuiranje jedini način i rješenje.
češće se Američka ambasada počeše na dodikove naci fašizme, nego Neka i Dino. pu haram vam bili glasovi kojima ste lagali
Ma ne, pitaj Dodika, reći će ti da je "sve to holivudska režija" i "da Zapad uvijek lažno optužuje Srbe".
U dlaku isto ponavljaju Rusi: "Buču su, kao nekad Srebrenicu, režirali Amerikanci". I jedni i drugi znaju da to ne odgovara stvarnosti, ali cilj je pokazati dokle su kadri ići u kreiranju lažnog svijeta i preziru prema nečemu što bi trebalo biti zajednička vrlina čovječanstva. Dugin kaže da Rusi imaju svoju istinu, zajednička ih se ne tiče. I Staljin je govorio da laž mora biti tolika da veličinom zapanji i parališe onog ko je čuje.
To svi znamo osim Srbi,ko ce reci da je ku.va.