Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A za nasa ljudska prava vas zaboli? Kako to da jedan glas hrvata vrijedi vise od 5 Bosnjacki?
Iran je jedan od rijetkih koji nam je u ratu slao oruzje i pomagao , dok ste vi na TV gledali sarajevo safari, genocid progone ...volimo mi Ameriku ali imamo i mi svoje ja. nemojte nas tjerati ...ljudska prava ? sta je sa Indijancima ?
Pitaj SDA zašto je tako, njihovi lideri su potpisali daytonski sporazum koji to omogućuje. Za Amere je daytonski sporazum sveto pismo.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Očekujemo i mi od vas da ne dajete imunitet princu Al Salmanu koji je iskomadao novinara Kašogija.
Komšić je na vanjskopolitičkom planu u četiri godine totalno izolirao BiH od Zapada i jakih međunarodnih partnera koji sad jedino u Hrvatima vide istinske saveznike. Komšić štetočina svojim radom (neradom) samo zabija autogolove probosanskoj strani i ponižava Bošnjake.
Gospodo amerikanci:pa valida bi prvo trebali rijesiti pitanje ljudskih prava u bih, pa tek onda bi se mogli ukljuciti i u rijesavanje ljudskih prava u iranu
J..o EU,slusamo ko pokusni stakori radimo sve za mir i dobrosusjedske odnose,a oni nagradzuju ove sto konstantno ruse drzavu,EU smeče obicno
Nisam znao da kad se pale auta i kuće da su to mirni protesti..Čovjek uči dok je živ izgleda..
Ima li ko hrabar i posten od nasih predstavnika vlasti , da odgovori abasadi SAD ? I da im objasni da je zahvaljujuci najvise pomoci i prijateljstvu sa Iranom BiH opstala . Jer su nam ti ”prijatelji” sa Zapada i SAD , uveli embargo na oruzje i odbranu ?! Da nas neprijatelji i agresori sto prije istrijebe ili protjeraju .
jel se Hurmašica Turković oglasila u vezi s glasanjem?!?
Samo Iran podržati(
A sta je sa zenama i djecom Palestine.Iranci su nam najvise pomagali u ratu bili nam dragi ili ne to je cinjenica dok je zapadni svijet mirno posmatrao nase stradanje,a Ukraini sakom i kapom daju
to što nam je Iran pomagao u ratu ne znači da ne trebamo dati podršku iranskom narodu koji se bori protiv trenutnog režima i diskriminacije žena..jel to podržavamo ubistvo ove nesretne djevojke zbog pramena kose?!?!?!?
@..9609 pa i 'naš režim' je volja naroda al to ne znači da rade dobro i da ne treba da završe po zatvorima...
Što bi mi glasali za to kad Escobar ovdje vodi poliku aparhejda. Glasovi 5-6 Tuzlaka, jednak jednom glasu nekoga iz Posušja. De nas izravnajte pa da onda možemo normalnije živjeti. Ovako iz naše perspektive to u Iranu što se dešava nije puno drugačije od onoga što mi živimo.
Ma pisati više I SAD sta je sa Sirijom Afganistanom a i Bosnom hoće Amerikanci da svuda vladaju kršćani ali malo sutra eto him doda pa nek mu se žale
...i mi zalimo sto se SAD i Evropa odnose ovako prema nama, Bosnjacima-muslimanima...
Iran je nama bitniji od vas, laznih demokrata ! Pobilli ste svijeta, bice otvoren jos jedan sprat džehenama za vas
Žalite samo kad je vama u interesu i zato nam iskreno pucketa medjunožje.
Ne interesuju vas ljudska prava u BiH.Vi ste zadnjA zemlja na svijetu koja ima pravo da priča o ljudskim pravima.Vi svojim postupcima negirate genocid nad Bošnjacima u Srebrenici.Vas interesuje samo novac.
Iran je prvi i pravi prijatelj BiH. USA je stvoritelj republike šumske!