Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ameri stegnuse kriterije brate
polako al sigurno :o
Ovo je velika pogreska sto je radjeno ovako. Umjesto da je pod pritiskom Zapada bio natjeran i sam Dodik da glasuje za zakon. Ovako ce islamizirani Srbi dovest do toga da ce totalno relativizirat Srebrenicu. Dodik i cijela oporba vam ovo nikad nece prihvatit. Srebrenica ce se od sad svakodnevno negirat, umanjivat, relativizirat…..do tocke, kad ce to postat kao nekom nazvat dobar dan.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svakog srbina koji negira i preispituje genocid smatrat cemo genocidasem.
daj srbo napisi ime prezime i adresu, da te pitam samo nesto :D
meni ovo nije u redu jer niko nije racunao niti uvazio bol kod Milojka zbog taslacenja na suho
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ljepoto lijepa rodila ga majka jes mi drago vidjeti ovog americkog ambasadora uvijej
meni ovo nije u redu jer niko nije racunao niti uvazio bol kod Milojka zbog taslacenja na suho
Samo polako ovako kao sto dodik pjeni i karadzic je pjenio pa znamo gdje je zavrsio .Pojedini srbi umjesto da se ograde od istorijskog smeca kao sto je radovan i ratko oni jos i ozivljavaju smece .E sad kome je do robije nek izvoli baljezgati .
zna se ko je gazda, cuj srpski svet
Zabrana komentarisanja po portalima bi bio najbolji zakon koji bi se mogao desiti u BiH
Tako je braćo Amerikanci nastavljamo i krćimo put i idemo dalje,idemo dalje.
Hvala ti Josephe 💚💚
Nakon pravomoćnosti prve haške presude, vezano za genocid u Srebrenici, trebalo je odmah uvesti ovakav zakon. No, to bi zahtijevalo konstantno praćenje provedbe, prevladavanje mnogih opstrukcija na terenu, donošenje mnogih pratećih propisa... , a to je previše posla za onu bijednu crkavicu od plaće Visokog predstavnika. Mnogo je elegantnije ovako, pamtit će te po oproštajnoj gesti, reći će: vidiš, ipak Inzko vrijedi, a sranja nek čisti onaj koji slijedi...
Junajted stejts of amerika,tenk ju
Biden i Angela se malo culi telefonom
Početak kraja glavonji iz laktaša,ja što mu ga Valentin šuknu sazada,ahahahaaaa😅😅
Samo retardima smeta ovaj Inckov zakon, neljudima i zvjerima !
samo jos Klix da napravi da komentare samo mozes napisat svojim imenom i prezimenom
И шта ћете сад? Похапсити свих милион Срба? Пишам вам се на геницид😂😂😂
Pa takav se odgovor i očekuje od pripadnika presuđenog genocidnog naroda. Nego ajde ti na porciju ćevapa kod Veljke Kreveljke, snohaći rođenu sestru, lapotaši babu i dedu. Po tome ste svakako poznati u svijetu 😂😂
Crnolistaš na respiratorima