Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma mislim da nisu dobro obavijesteni. Kod nas je med i mlijeko. Pa valjda bake zna???
"Sada se nalazimo u društvu zemalja poput El Salvadora, Bocvane, Nepala, Gvatemale ili Samoe." ako se ove zive ovako kao mi onda oni uopste nisu bjeda
Treba bošnje dobro znaju oni kako se krade
Treba bošnje dobro
I građani viču 25 godina "Razočarani smo, treba manje pričati i više raditi", pa nikom ništa. Hajd' nemojte sad i vi. Il' poduzmite neke konkretne korake ili nemojte se ni javljati. Znamo mi biti i razočarani i zabrinuti, ne trebate nam vi za to.
razocarani smo ahahahahahahahahhaahha ono kad skontas da su ti ameri i napravili protektorat eksperiment zvani BiH i dali zastavu
Vi razoracani a gledaj vas. Pucaju vam djeca po skolama. Svaka budala moze nositi automatsku pusku po ulici. Nemate osnovno ljudsko pravo zdravstveno. Trump vam predsjednik. Jedino sto imate je vojska i korporacije. Za sve ostalo drzava vam je nula.
Uh dobro je znači.Važno je da niste zabrinuti, a to što ste razočarani i nije za podizanje alarma.
kaje Novalic kod nas se nije osjetila recesija i ekonomski pad, jer smo izgradili autoput i to je doprinjelo da mi ekonomski ne pokleknemo...tuga moj brate...a mi i jedni i drugi i treci ovce koje bleje i mekecu...
Ima i nase greski bosnjaka nismo slozni kao sto bi trebali biti ali najveci krivci za stanje u BiH su Bosanski srbi i Bosanski hrvati stvarno jer niko osim Bosnjaka ne zeli ovoj drzavi nista bolje.
Pa SAD manje pricajte po klixu a više radite 🙏
nek je zelko letio u japan...kod cara,aferim!
Pa kaze nas " mudri ' Novalic , mi nismo osjetili rescesiju , pa nirmalno da nisi pogledaj s kakvim zemljama smo u rangu a furamo se da smo "evropejci "
Još da nije šestorke u Sarajevu, bili bi ubjedljivo zadnji na listi
Sta vi zmate. Mi bas hocemo da nam je ovako. Ne petljajte se, vidite da se ni mi ne bunimo... "Nama je lepo, taman kako smo zasluzili"
Opet miješanje stranih ambasada u unutrašnje pitanje jedne zemlje.
Zar to nije kontradiktorno? Pričati nekome kako se treba manje pričati a više raditi.