Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos hoce da nam zabrane da slobodno iznosimo komentare, misljenja, od kojih su 99% antinacionalisticki, moralni, ispravni, objektivni, onakvi kakvi treba da budu. Htjeli bi da usutkaju narod. Demokratska drzava? To nje epitet BiH. Jadan narod. Jadan do zla jada.
Dodik hoce da uvede strahovladu na podrucju citave BiH kao sto je u RS. Nece moci djikane moj.
@Anonimousin jadan je narod ako su mu komentari na portalima glavna borba protiv lopovske vlasti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da se kojim slučajem javi ruska ambasada to bi automatizmom bio napad na suverenitet BiH. Muslimanska nakupina bi drvlje i kamenje po njoj. Ali kada je u pitanju Hamerička, onda muslimanska nakupina odobrava miješanje u unutarnje stvari BiH.
nisi trebao neznani junače upotrebljavati skriptu jer i tako svi znamo da je ovo istina.
@aurora_borealis, Srbi žele pola BiH, a vi cijelu BiH bez Hrvata i Srba u njoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Teška će biti ruka Amera kada budu meli...
Nakon ovog ko ce prijaviti korupciju pa nije izgorio po glavi da mu sve natovare
Čitajući ove komentare, ispade istinita izreka jednog poznatog psihijatra: ‘’Nema zdravih, samo nepregledanih!’’ Dok se vi, svak iz svog tora, prepucavate, prosječan radnik na Zapadu razmatra koje novo auto da kupi, gdje će da ljetuj, a vi samo 🐑🐑🐑... Pozzz
Napisala Ambasada SAD na twiteru????!!!!!!! Pa zasto nisu napisali direktan dopis pravosudju??????
Jednostavno ustavom zabraniti da svi koji su u pravosudju BiH do sada bili i radili ili rade da se zauvijek ne mogu i ne smiju vise baviti tim poslom tj. usranim pravom. Bagra je glavni krivac nefunkcionisanja drzave kakva je BiH.
A nemojte ih na to upucivati i upozoravati. Tu ih najvise boli jer kako ce napasti postenog covjeka i sacuvati lopove ako tako budu radili gospodo Ameri. Oni odlicno poznaju svoj posao ali cinjenica je da se u svakome predmetu prvo se istrazuje postupak npr. za ubistvo zasto je neko imao motiv da nekoga ubije. Ubica se na taj nacin stiti. Isto je kod korupcije i Tegeltije. Zasto Mektic ili Avdo Avdic su pokrenuli pricu protiv istog a ne zasto je Tegeltija to uradio...
Cijeli svijet to vidi, govori, al džaba, tuđilaštvu i Dodiku ne može niko dokazati, ima još i Čović fakat.
umjesto da aleševiću dadnu nacionalni orden časti za izvanredne zasluge za zaštitu demokratije i ljudskih prava, a zbog otkrića i dokazivanja korupcije vrhovnih sudskih institucija, oni bi upravo iz tog razloga da ga osude i najradije zatrpaju u crnu zemlju. to je samo dodatni dokaz s kakvom nemani ovaj narod i građani imaju posla, jer njima bi i sam đavo pozavidio na beskrupuloznosti.
Da nije ovakvog mijesanja i prisustva stranih faktora Mile i Covic bi bili u svom na svom kao i njihov megafon Ruzica Jukic poznata kao frizerka.
Ovdje ako prijavis korupciju pokrenes automatski istragu protiv sebe, jer njih zanima koliko znas i odakle ti informacije. Mafijaska hobotnica je to.
Milion ljudi u Hong Kongu protestuje zbog odluke vlasti i pravosudja pod uticajem Kine, dok ovdje zbog afere potkivanje sto je ogledalo ukupne propasti sistema i poredka nije pred sudom bilo vise od 200 stotinjak gradjana, pa bi za takve prilike trebalo gradjanima obecat da ce pjevat lepa Brena napunili bi stadion
Nema to primijene i na Snowden-a i Assange-a
primanje a i davanje mita je isto!
Ko svjesno laze taj je zaista zao! https://goldsilver.com/hidden-secrets/
Ndrageta i koza nostra u akciji..eeee bosno moja divna mila.