Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte nam se puno nasekirati, štetno je po zdravlje
dace him incko ksanaksa
Je li se i Inzko zabrinuo?
Ako amerima nije stalo da BiH postoji onda nemam šta da tražim ovdje i živim sa Ruskom mafijom. Selim na Novi Zeland u slučaju da nas ustupe Rujama.
Samo tako nastavite, svaka cast :)
To nisu krivci primitivci sto su pokupili mast korov nikne di god stigne ma svaka njima cast Krivi smo mi Otkud svi ti paraziti sto su nam zagustili nemoj stari moj, krivi smo mi sto smo ih pustili Ma sta su znali generali i brkati majori jedino da vicu pali ali nisu najgori Krivi smo mi
zamisli da smo svi mi tj narod, zabrinut zbog činjenice da vi mjesecima ne dobivate plate i ozbiljno shvatamo činjenicu da morate raditi u kancelarijama bez grijanja. baš me interesuje koliko bi tako nešto trpjeli i dolazili na posao?!
WIlz za visokog predstavnka! Doslo vrijeme za one koji imaju muda da budu visoki predstavnik..
Vi da svatate ozbiljno.Davno vi deyton bio proślost isto ko i "RS".Nisu znali je ćuvati i sam ih preko drine materi i nek nju izaziva..Ali plan velike srbije neće nikad drugaćije se smiriti i otimanje zemlje,kako su naućili.
Dabogda te Ameri branili.
Još 10 dana možete da shvatate šta hoćete, poslije dolazi novi ambasador kog neće postavljati administracija potlaćena saudijskim parama.
Ne, postavlja ga gospodin Trump, osvjedoceni neprijatelj islamizma!
@BivsiTurcin3 Senat upravlja svim , predsjednik je samo marioneta. Moze i sam seselj biti predsjednik amerike ali niti jedan predsjednik se nikad nista nije pitao!!!
ZLOČINAČKI PLAN TARIGUZIJE ( SRBIJE ) ISPLANIRAN U BEOGRADU JE I SADA SLIČAN KAO I PRIJE DVIJE DECENIJE: Ometati civilizacijski razvoj Bosne i Hercegovine kako bi bila što lakša meta za napad nekoliko miliona srbijanskih četnika ( tariguzisti ) koje bi predvodili policajci, vojnici, paravojne formacije, i bande iz uže Srbije ( Tariguzije ).
@Srkobalj i mi tebi seki u slezenu
Ja mislim da je Bakir pametno odreagovao sto nije reagovao na provokacije i posljednje trzaje glavonje..
'Posljednje trzaje" BiH bolje reci!
Dejtonska struktura BiH je poljuljana još od Petrića i nametnutih ustavni amandmana koji su išli na ruku velikomuslimanskoj unitarističkoj politici u BiH. Tada se licemjeri niste oglašavali...
@gladijajator Nusproduktu turske okupacije, ja ti ne volim licemjerje, pa da mi dolazi osobno od roditelja...
Molimo vas u ime građana BiH koji ne žele ovakve na vlasti, da u narednih 10 dana donesete svim licima koja su imala najviše funkcije u organizaciji kršenja Dejstonskog sporazuma i ovlasti, da im se zamrzne imovina njima i članovima porodice u SAD i EU a riječ je o stotinama miliona opljačkanih od srpskog i srugih naroda, a Miloradu Dodiku ZABRANI ULAZAK U SAD NA 20 godina. EMira Kusturicu na listu terorista radi upravo izrečenih projetnji i zahtjeva da svi Srbi nose bombe u džepu.
Kako su prilikom izricanja prijetnji bili prisutni i predsjendik Srbije Nikolić i njemu zabrana ulasak u SAD radi prijetnje nacionalnoj sigurnosti. Time je završio političku Karijeru. Radi vojne pobune zabranu ulaska i Mladenu IVaniću, a Dodiku zabranu ulaska da mu Obama složi jer čovjek stalno po ovoj zimi čeka u redu za vizu pred američkom amabsadom iako su svugdje oko što reče Kusturica islamski teroristi, toliko je Mile hrabar i voli SAD. Samo, Amerikanci vole svoj ustav, !
@frka A MAKSIMALNO NE VOLE one koji ne vole i ne poštuju svoj vlastiti UStsv ko Dodik, Kusturica, Cvijanovička. MAjkićka, Špirić , Ivanić i ostali članovi Dodikove bande. :)) Obama očekujemo od tebe NA RASTANKU ovakav odlučan obraćun sa srpskim teroristima !! koji se na kraju mandata ohrabriše i JAVNO POKAZAŠE !
A predsjednik im na twiteru velica Mladica i predstavlja ga prvim borcem protiv "radikalnkh islamista" u Evropi. Nista se ni vi ne pitate, ovo je tacno primjer onoga: "Gledam "60 minuta" i kontam da moram otic iz Bosne, onda upalim "Paralele" pa skontam gdje ću u PM."
prebacit koji tenk, avion, haubicu pa ćemo i mi vas shvatit ozbiljno
yakuzaa,tebi komplet serpi da posalje aaaa?Korisnije je.
@mirkas072 imam dijelova za traktora ako ti treba, javi se u merhamet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)