Molimo vas u ime građana BiH koji ne žele ovakve na vlasti, da u narednih 10 dana donesete svim licima koja su imala najviše funkcije u organizaciji kršenja Dejstonskog sporazuma i ovlasti, da im se zamrzne imovina njima i članovima porodice u SAD i EU a riječ je o stotinama miliona opljačkanih od srpskog i srugih naroda, a Miloradu Dodiku ZABRANI ULAZAK U SAD NA 20 godina. EMira Kusturicu na listu terorista radi upravo izrečenih projetnji i zahtjeva da svi Srbi nose bombe u džepu.
Kako su prilikom izricanja prijetnji bili prisutni i predsjendik Srbije Nikolić i njemu zabrana ulasak u SAD radi prijetnje nacionalnoj sigurnosti. Time je završio političku Karijeru. Radi vojne pobune zabranu ulaska i Mladenu IVaniću, a Dodiku zabranu ulaska da mu Obama složi jer čovjek stalno po ovoj zimi čeka u redu za vizu pred američkom amabsadom iako su svugdje oko što reče Kusturica islamski teroristi, toliko je Mile hrabar i voli SAD. Samo, Amerikanci vole svoj ustav, !
@frka A MAKSIMALNO NE VOLE one koji ne vole i ne poštuju svoj vlastiti UStsv ko Dodik, Kusturica, Cvijanovička. MAjkićka, Špirić , Ivanić i ostali članovi Dodikove bande. :)) Obama očekujemo od tebe NA RASTANKU ovakav odlučan obraćun sa srpskim teroristima !! koji se na kraju mandata ohrabriše i JAVNO POKAZAŠE !
Prikaži sve komentare (135)