Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZ/SNSD, pro-ruske stranke i sluge koje treba sankcionisati i izbaciti iz vladajuce strukture u potpunosti. Evropa troma, SAD nista konkretno ne radi. Ne razumijem cemu toliko praznih rijeci, konkretna djela jedino.
Sta se ceka, i ako se ceka nesto, recite nam vise sta?
Sta ti hices, da oni direktno kazu ko ce biti vlast, a ko ne?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cujes li Covicu, dzaba ti ukrajinske zastave, procitali te ljudi, a i snimili tvoj "cuvajte mi RS" govor...
Latini 🙄
evo ih ovi sa svojim parodijama od izjava
To su ti HDZ Hrvati inace poznati kao nosioci Europskih vrijednosti
Probosanske snage znaju sa kim imaju posla..Znaju da su sluge domaci izadajnici podpomognuti Okupatorima Agresorima Srbojom i Hrvatskom podrivaju suverenitet integritet satabilnost drazve i da sve cine da ovoj zemlj i ovom narodu nebude bolje..Zato Zeljko jos jednom iz inata dusmanima nase jedine domovine RBIH!!
Citajuci ovaj portal dalo bi se zakljuciti da je cijeli svijet za SDA. Citajuci hrvatske portale ispada da je cijeli svijet za HDZ. Citajuci neke druge porzale ispada da je cijeli svijet za SDP a neke druge da je za RS. To se zove objektivno i profesionalno te neovisno novinarstvo.
Woow, kakav briljantan zaključak! Jebite se!
Znaš ono kad udris malim prstom od cosak necega e takav imam izraz lica kad pomislim kakav šuk je legitimni primio
Sve jasno
To su promicatelji i pregovaracii kako im vjerovati.
ja , i ? kao da mi to ne znamo ! pa hocete li sta poduzimati ?
Protiv usvajanja su glasali delegati iz SNSD-a i HDZ-a. Separaristi šta drugo reci
A sta vi radite po tom pitanju ? mi ne mozemo nista, nametnuli ste nam takvo uredzenje ?
E barem znate ko su štovaoci Rusije i Putka......
Zašto te stranke ne isključite iz politike ćao.!
Ne zele oni vladavinu prava i gradjansku drzavu, oni zele da zadrza status quo i totalitarizam etno oligarhija kroz politiku etno podjela