Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milorad kenja u drvenoj cenifi sa srcem na vratima.
Bosandki pravoslavci nisu Srbi...
Kazu Dodik se bailiso, došo mu @@Final iz Tuzle da ga razabira i poljeva vodom 🤣🤣Kazu bunca i govori bio je.... bio je.... i bailiše se 🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sram da bude cijeli svijet, ne daju srbima da veličaju genocid i zločince. Udaraju na temelje srpstva.🤡
Hajde sad Vepar pa sta bude , bude 😁
E yebi ga sad, vi bi malo razmontiravali Deyton malo bi se pozivali na njega . Sve po potrebi .Gad je secesija onda se potivate na njega a kad je unitarizam i oduzimanje prava drugom narodu e onda se nebi držali slova Deytona .To je pokvareno i miriše na Slobin recept iz bivše Yuge.
Dear US Givernment, you need to move this criminal Dodik from power, until od too late. He will cause a lot od problems in few months, even armed conflicts, maybe locally, but that can burn a new fire im the Balkans and BiH, so please move this guy. You'll see what is gonna happen until the end of this year.
Čim reknu "neprihvatljivo" to je na nivou Inckove "zabrinutosti"!
pa sto ne poduzmete nesto debili americki pederski za 30 godina????
Aha,staces sad Dodo?
Najjači na kugli zemaljskoj.B52-tepih bombe-uništava zle misli u pupoljcima
Ambasada kaze - nema kolektivne krivice, sto je Vuciceva mantra. Pa da li primjecuju da DoDick svojim ponasanjem pokazuje da IMA kolektivne krivice, da svi Srbi pokazu da stoje iza projekta da se ne smije zabraniti negirati genocid? Znaci da svi kolektivno stoje iza Ratka Mladica. O cemu pricaju onda ?
Vala dosta je i vas vise kada cete preduzeti nesto konkretno smjenite sva ova govna sto nas hebu 20 i kusur godina ili nam dajete puske da se pobijemo 3 ne postoji vidite da zivimo a ne zivimo .
Dodik,Čović,Vučić,Milanović itd.-na aparatima tj.Inzko jednim potezom sve Balkanske"biSSere"matirao. ..
a da krene hapsenje, samo citam nije bio?
Neka nam Amerikanci ponude da radimo na nuklearnim raketama tako bi sve utišali hahah
Nemoj bgt da nama daju nuklearnu energiju, nesto ce se pokvarit, napravit cemo goru eksploziju od Chernobyla
Milorade, popasi nam ga.
Samo pod skute Amerima, sve ostalo je sumnjivo
Radović navodi da bi u političkom smislu to moglo da dovede i do ekonomskih sankcija. „Republika Srpska ne bi izdržala ovakav scenario jer nije ekonomski sposobna da otvori nova radna mjesta, da domaćom proizvodnjom nadomjesti uvoz robe široke potrošnje, čak ni mesa, pšenice, brašna, ulja i drugih proizvoda. Pitanje je i koje bi države podržale odluku o samostalnosti“, istakao je Radović.