Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Federacija treba odgovoriti svojim zakonom koji ce reci da se ne primjenjuju zakoni koji se usvajaju u RS
Situacija je zrela da se uspostavi BOSANSKI NARODNI SABOR U koji treba da uđu sve stranke probosnski orijentirane, HITNO!
SDA SDP DF SBiH NES POZIVAMO IH DA ODMAH NEKO OKUPI I DA SE UDRUŽE poput HNS a BNS- BOSANSKI NARODNI SABOR!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije ni Amerika što je nekad bila. Barem da su nam za ambasadora poslali muškarca a ne ovu djevojčicu kojoj je vrhunac da se namršti. Više i ne objavljujte njihove osude, koga je briga.
amerikanci zabrinuti kao I uvijek
ovi su fakat smijesni sa ovim objavama
Mante se šuplje priče ...Samo im dolare i evre blokirajte ,..I sve će polizati što su za...li.To je takva zumra , Karpatsko-Šarska...Samo razumiju silu i po đzepu.
Plaho se nasekirali.
Kada će naredni koraci ili to je to...
Iako mi nije drago, ovo će da bude kao istočna i zapadna Njemačka. Sve će se više ulagati u Federaciju, a sve više će se kaiš stezati rs. Za nekoliko godina će razlika u ekonomiji biti ogromna. Ne sviđa mi se ovakav scenario, ali ne može drugačije. Sa brđanima ne može drugačije, samo izolacija i zavrtanje slavina. Nek srbuju praznih džepova, vidjećemo dokle će.
Onaj konj vas ne drži za ozbiljno. Služite mu samo za zavitlavanje!
Eto , opet vi sa nekim svojim pricama .... jeste li obavijestili svog covjeka , Mileta ,o ovome .
Nesto se brinu i porucuju a nista od toga. Vise oni njega vole nego bosnu kako ja vidim.
ma i vi i vase porucivanje..boli njih u rsu taki sta vi njima porucujete..dok vi mlatite praznu slamu tamo mic po mic drzavu svoju prave a BiH mic po mic rasturaju
Duduk ko mečka na seoskom vašaru.Oni zabrinuti a on mora da i dalje igra.Cirkusijada sa igrama bez pravila i granica.
A ako pooštre i ovaj zakon opet će im ambasada nešto poručiti
Evo jarane usrali se i amerikanci.... sta im radi njihovo cedo koje su stvorili..
Ovi samo nesto porucuju i brigu bacaju ccc
vi ste i postavili ovog neandertalca Dodika