Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro mu ahmedija stoji
Niko u Mostaru ne moze biti bezbjedan. Mostar je isto kao Irak
Sigurno je i Incko zabrinut.
Ukljuciti SIPU i tuzalstvo BIH to je bio teroristicki cin ava lokalna banda od policije nista nece uraditi jos ce gledat da sakrije da se pocinitelj nikad ne pronadje ..
NA ZALOST TO JE ZIVA ISTINA
ma zaheba se ja sto napisa Sipu i tuzilastvo BIH kad se sjetim onog Saje kako ga zovu sto radi u SIPI i one pokajmacene i pticurine nisu ni oni bolji od ovih lokalnih ostaplera iz lokane policije..
Kad čujem da neko nešto osuđuje tačno mi muka bude :D Kakvog hajra od toga? Morališite materi.
znaci, znaci.. sad se vrsi pritisak na muriju da nesto urade.. da ne bude trla baba lan. Prebiti univerzitetskog profesora, i da to niko ne osudi je JADNO.. pa nije ovo pakistan
Mislim da i Pakistan ima bolje zakone.
trebali ste prvo osuditi dobro doslicu ratnom zlocincu,pa se ovo nebi desilo