Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to lijepo, ali se zaobilazi suština. Uklonite tu crkvu više sa privatnog posjeda!
...zašto se ne banuje pseto sa nickom BulevarRepublike.
Pravo dobila na papiru,u stvarnosti poniženje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ova zena je vise uradila za drzavu nego tender ministri, referenti, strucni saradnici clanovi nadzorni odbora i direktori u citavoj BIH.
to je cinjenica!
Tražimo da se PO HITNOM POSTUPKU u Tuzli eksproprijacijom izuzme SPC sa svim ostalim objektima (crkva, dvor i svi ostali upotrebni objekti) i da se po HITNOM POSTUPKU vlasništvo prenese na ime naše heorine gospođe Fate Orlović te da joj se izdaju sve zakonske dozvole za gradnju, da žena sebi napravi kuću na njihovom. Oko za oko i zub za zub! Ne može poštenije!
Fata dobila priznanje od SAD a Munira stanove,poslovne prostore Djipa za sina i par hiljada od SDA.
Ameri pobili par desetaka miliona Indijanaca da bi krenuli dijeliti pravdu i poštenje.
Ameri pobili par desetaka miliona Indijanaca da bi krenuli dijeliti pravdu i poštenje.
svi pljuju po amerikancima jer navodno maltretiraju muslimane i "nevine" muslimanske zemlje a ustvari niko na svijetu ne brani interese suverene i nezavizne drzave Bosne i Hercegovine kao US-Amerikanci. Bez zastitne ruke us-amerikanaca srpski i hrvatski fasisti bi odavno vec zavrsili s Bosnom, zato mrzim to licemjerstvo medju Bosnjacima koji pljuju po US-Amerikancima.
Ovdje su se trebali javiti ljudi sa građevinskom firmom na tender i za 1KM da se sruši i odveze bespravni objekat.
Eto nagrade a crkva i dalje stoji.
Treba uvesti nagradu BOSANSKI VITEZ i ovoj zeni je dodijeliti ..dok su se mnogi pokupili i otisli vani, rasprodali svoje ona sama stoji i bori se sa azdajom
Pa kako vas nije stid vise mi smo smatrali Ameriku velikim prijateljima i borcima protiv fašizma a vi se sprdate sa jadnom zenom u čijoj avliji je najveci dokaz fašističkog izivljavanja nad narodom BiH zamislite i poslije ovolikog genocida nad muslimanima u BiH da je džamija sagradjena na srpskoj zemlji dosad bi 100puta bila dignuta u zrak sram vas bilo
Zločinci su ispod crkve sakrili masovnu grobnicu i to govori da su največi zločinci od kako svijet postoji . Ali Allah je veliki i oni će biti kažnjeni ako bogda inšalah.
Fato,oni vide koliko ti imas godina,i kakvo ti je zdravlje.Cekaju to im je cilj.
Obično politikanstvo. Taman im super dodje što još ženi nisu izmjestili legalno napravljdn objekat u njenom dvorištu da imaju na nešto ubirati poene i oglašavati se u medijima. Vijest bi bila da su natjerali vlasti da rade po zakonu, tj. uklone nelegalan objekat.
Ima nas dobrovoljaca koji bi izmjestili crkvu,naravno dinamitom i granatama kako su izmjestane i dzamije koje su bile u dvoristima srba.Bez ikakvog nacionalizma ovo govorim,samo da srbende skontaju sta su oni radili.
Fazon bi bio sad da se nekom srbinu sagradi dzamija u basti negdje u Mokrom, da vidimo kako bi vlasti RS reagovale.
Fazon je što musliman Bošnjak nije takav, a vidimo kakav je Srbin. Isto tako u ratu, vidilo se ko ruši džamije, a crkva samo poneka.
Dobila plakatu "Ramiz Salkić" inaće poznat po nagovoru nane da proda zemlju SPC-u. Da nane proda ono što joj je oteto - Salkiću dođi do nane nam Fatime prigni se i poljubi je u noge gnjido beskrajna. I ne samo ti i Bakira povedi da vidi što je majka bosanska i ponosita.
Politikanstvo, što bi rekli zanemarljivi