Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vakat je da međunarodna zajednica nađe Čovića umjesto Čovića. Dragan je odigrao svoje.
I pored presude EU suda za ljudska prava u korist Slavena Kovacevica a protiv Covica, trojka gura Covicev aparthejd zakon koii je protiv EU presude i vrlo bitno demokratije. NasaStranka, SDP i NIP su fasisticke stranke.
Ovo su price za malu djecu medjunarodne zajednice, fadilu su namontirali aferu raspiratori kako bi sda uklinili iz vlasti a nametnuli svoje lgbt pudlice
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Covic je veliki neprijatelj Bosne...
Vjerujte da je on veći neprijatelj od dode jedno 5 puta. Onaj laprda svašta a ovaj sve hinjski radi.
Ne samo za BiH, on ti je i neprijatelj hrvatskog naroda, ali će to Hrvati tek u nekim boljim dobima prepoznati. Magla nacionalizma trenutno ne dopušta da to razumiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo USA
Sad je barem jasno zasto je izabran Komšić mjesto Čovića. Da nije u pitanju fašista, problem Komšić se nikad nebi desio.
Uzet na zub, neće se još dugo šepuriti u politici.
Licemjerstvo bez premca. Ovo kažu oni kojim ne smeta što se u RS dešava i govori, koji tu nisu bili ni za Srebrenicu ni bilo koje drugo stratište, a koji su danas uz Izrael, a Klix i ostali probalkansko islamski medij, što god i od bilo kog samo ako je protiv onih koje iz dubine duše mrze i gube svoje duše zbog tog.
Licemjerstvo bez premca. Ovo kažu oni kojim me smeta što se u RS dešava i govori, koji ti nisu bili ni za Srebrenicu ni bilo koje drugo stratište, a koji su danas uz Izrael, a Klix i ostali probalkansko islamski medij, što god i od bilo kog samo ako je protiv onih koje iz dubine duše mrze i gube svoje duše zbog tog.
Dobro je da ste svatli ko je Covic,ratni zlocinac,kriminalac,vodja stranke koja je ubijala,palila,silovala I protjerivala civile iz Hercegovine a pogotovo covjek koji finansira ratne zlocince prebjegle u Hr,uvjek se izvlacio jer je ko gnjida,dok je mark pojeo 269 optuznica robijasa za prisilni rad I 8 za kriminal,svi oni koji su u koaliciji sa uzp strankom hdz’ su ko i Covic,ako ga mi nismo uspjeli zatvoriti I skinuti naka to urade Ameri
Dao počast onom drugom zločincu što je živu bebu u renu stavio i peko.
HVO je bio pod pritiskom da ne ide u rat sa Armijom BiH ali nisu slušali. Kada su vojno poraženi pristali su na saradnju i sporazum. Ista situacija i sada. Samo poraz Covica i njegovih tajkuna ce dovesti do evropskih integracija
Vi ste vojno poraženi.Ugasili smo vam RBiH Šteta da se nije išlo u Oluju s A brigadama protiv lojavih. Samo 7000 smo vas povaljali.Slabo
Čovke i Dodo su donji, pitanje vremena kao sa Baketom
Proljev ostaje Proljev nacionalistički ! Hvala Bogu ima internet , zna se ko šta bio i radio.
Sto ga nesklonite više...Nacionslistima nije mjesto i EU
Dragan Čović se prije dva dana ponosno hvalio opredjeljenjem za izgradnju evropske BiH za sve'. Dragan Čović je jučer navečer odlučio da javno oda počast osuđenom rat Covic chose
Imate mehanizme,poduzmite nesto, znamo i mi kritikovat, dosta nam suplje
Ispao iu livanjskog kantona vlada bez njegove ekipe već šestu godinu sad ga Amerikanci prekidaju sve su to signali da je njegovo kao i Bakirovo polako ali sigurno prošlo.
Svako ima pravo napisati i objaviti knjigu i svako ima pravo pročitati tu knjigu, ako mu se čita. Ali za odluku da li se pojaviti na javnoj promociji pojedinih ''pisaca'' bi, ipak, prethodno trebalo imati malo ponosa i zdravog razuma.