Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se Filipini ne mijesaju u unutrasnja pitanja BiH
Pored ove mutave i pogane SDA , koja se posvetila samo kako sacuvati kriminal u Sarajevu ! i to me ne bi iznenadili kada sutra "crni" nesto poceli da seru
pa zar ne vidite da je NATO jedini garant da se RS ne otcjepi !
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
NATO❤️
Naravno da si Bošnjak, prvoslavni, ali ti je SPC izgrizla mozak.
E baš bi NATO pomagao Bosni 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zatvori ambasadu pa neka idu putinu srati, stoka pogana
Nista novo, ako cemo mal na konac Rusija je neprijatelj Bosne oduvjek, strana koja podrzava zlocince i zlocine. Historijski, stvari se posmatraju stoljecima, mnogo je takvih koji su zavrsili na smetljistu historije. Sta drugo ocekivati od majstora koji su odgovorni za Cernobil....
Rus prijeti,s ovakvim lopovima bakirima i kakirima smo ispusili.
Ruse uhvatila panika pa ne znaju ni šta lupetaju više. Odmah proterati CELU ambasadu i prekinuti sve odnose zbog mešanja u unutrašnju i vanjsku politiku zemje. Sramota šta sebi dozvoljavaju rusi, ali kada se uzme u obzir okupacija Georgije i Ukrajine i neprijatelsko mešetarenje po Svetu, nije ni čudno. Šta će tek srbiji da rade kada bude kandidirala za NATO, a to je pre ulazka u EU.
Oni neće u Nato, niti žele. Oduvijek je Drina bila granica istoka i zapada. Samo su je velike Osmanlije uspjele preći.
Ali ti je u redu da se zapad mijess u unutrasnju i vanjsku politiku zemlje? Dvolicno licemerje klasicno
ova izjava je puno bitnija nego ono sta dodik prica. u stvari, on izvrsava ono sta mu se rekne. na ovu izjavu bi sad trebale ostale ambasade da reaguju ....
Kako će reagovati? Hoće li nas opet gađati sa brda?
Da je Tito ziv sad bi Putinu rekao "ne"
Ne treba Tito, bez problema mogu to reči Komšić i Džaferović. Od onog njihovog džukele se i ne očekuje ništa protiv gazde.
Otvoreno prijeti gamad. Tito je znao s vama.
Moze biti da Rusija masta da nam bude susjed, ali ona to niti je bila nit ce biti. Reci da je priblizavanje naše zemlje Nato paktu neprijateljski korak je prijetnja na koju ce se znati odgovoriti. BiH ne treba izabirati, ona je odavno izabrala napredni svijet zapadne civilazacije. Rusija je nekad bila zemlja naucnika, knjizevnika, danas je sterilna u tome, nema nekog novog Tolstoja, Puskina, danas nemaju nijedan brend, naprimjer tv, auto, mobilni, odjeca, obuca, hrana, film, dizajn, itd.
Bit će, jer će držati Srbiju.
narod prvo prica kako nam ne trebaju OSBiH a kad treba u NATO sve je ok. odlucite se! podrzite postojanje Oruzanih snaga i podrzite pridruzenje NATO-u. oruzane snage su jedini i iskreni garant mira u drzavi.
Mater vam Rusku,ko vas sta pita,bijedo jedna. Ove sto nisu za NATO i Evropsku uniju,treba zabiljeziti i ne dati im da putuju i rade u Evropskoj uniji,nek idu u Rusiju. Stoka dvolicna.Valja im Evropa za zivot i rad,a podrzavaju Rusiju.Mars u Rusiju onda.
Ako krenemo u Nato, podrzace Rs da se pokusa odcjepiti, Evropa je indolentna to vidimo i sami sad, da li ce to zaustaviti i kako treba vidjeti.
Nigdje vise IKONE,....
putko je zaboravio da je Tito staljinu rekao ne. Lavrova proglasiti 'persona non grata' zbog mijesanja u unutrasnje stvari BiH te zbog iznosenja iz zemlje ukradene ikone.
Za to vrijeme Vlada Federacije dopušta stranim ovlaštenim službenim licima da rade istražne radnje na njenom teritoriju ii diktiraju na koji način će se koristiti vakcine!!🙈🙈🙈 S U V E R E N I T E T N A D J E L U !!!!!!!