Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
primijetila sam da je kod nas, sto je faca tuplja, to je veci lopov. neko pravilo valjda...
Daning-Krugerovci su na vlasti kod nas zadnjih 20-ak godina.
Ja bih prije rekao da je obrnuto :). Kad pogledaš realno, kriminalne aktivnosti ovih primata tipa Memić i Radeljaš su mala maca za kriminal slatkorječive i ufitiljene gospode čovića, baketa, lepog mileta, zlaje, dona od gusinja, itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa koje investitior onda? Klix odmah posaljite nekog iz ekipe nek provjeri ko je investitor!!! To vam je odgovornost! Bas me zanima sta ovi petljaju zajedno sa Memicem.
Cuj ko je investitor? Pa Memiceva stranka kao i za 80 % novogradnje na Ilidži, nema tu arapskih para ni 20 % .
Jebes hotel u kojem ne mozes popit nijedno alkoholno pice !!
e cuj ti SENAID... pa ovaj narod je zadrt, zasto glasa za SDA kad vidi da pravi sranjaa po drzavi eto kako ,PA DA TI BRAT RODJENI PRAVI SRANJA ODJEBAO BI GAA PRIJE NEG STRANKU ZA KOJU GLASAS MAJMUNE GLUPU
Znači da je tužba protiv Memića osnovana po više krivičnih dijela! Hajde Memo, vrijeme ti je!
Ovaj hotel ce zaposliti 250 ljudi.Pa materu vam hebem,kako vas vise nije stid?! Ilidza je postala pravo turisticko mjesto i logicki je da ce trebati vise hotela i restorana! Ovaj vlasnik nije napravio geto za Arape,nego za sve one kojima treba smjestaj.Kako je Fahro napravio toranj od Bog zna koliko spratova? To je samo radi konkurencije hotela Ilidza i hotela Holiwood i Hils.Upravo,vazdusnom linijom nekih 150 metara se nalaze ovi hoteli.Jedan smeta (arapski),drugi ne! Dupli arsini!
Pa nisu ni sina Memića ubili na GRANDE Aleji ROMI nego sarajevski policajci, ali nažalost ROMI nemaju svoje ambasade da izdaje saopćenja ko Kuvajtska :)))
To se zove offshore fimra.stavi cemo arapsko ime kompaniji gdje registrovana negdje vani , mala kancelarija od 10 kvadrata na ime prijatelja koga je SDA stranka postavila. Njihove pare koje su naravno uzete kroz politiku i vlast odnosno od naroda ulozi u BIH i sam sebi da odobrenje za tu gradnju. Sine i Babo bi isto radio da moze. JEbo vas SDA
To je u biti Melek Group. Direktna božija investicija
ja ciji su onda?
Hvala investitoru Otvorio je nove poslove sigurno i qvalitet A te tuzbe rijesite pa narodu javite Hvala
Nista posteno nema u ovoj drzavi.Sve mrtvi lopovluk.Ovo treba poravnat i neka ljudi posade krompir, jer mi ovakvi nismo zasluzili da koristimo ovu zemlju