Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ih neće Čović pozvati da se registriraju. Čujem da je glasačko mjesto u sjedištu HDZ u Mostaru
Lord Emir glasac
Dvojno drzavljanstvo je najveca glupost poslije rata .... oni koji zive u BiH , A UMISLJAJU DA SU KAO HRVATI ILI SRBI , izvolite i odselite u te svoje drzave i vidjet cete kako ce vas tamo , pravi hrvati ili pravi srbi prihvatiti " kao svoje " - znam dosta takvih slucajeva.
Cirkus od glasanja, Bosanci odlučuju o pobjedi kako u Srbiji, tako i u Hrvatskoj, jer to su ti vjerni glasači iz Bosne. Kada treba glasati u BiH, onda ne glasaju već namještaju izbore i kradu, pljačkaju itd.
treba zabranit glasanje u BiH,ko zeli glasat neka ide u hrvatsku i glasa
Mogul i Bosnjaci 🤣
Mogu ako imaju HR papire.