Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo mora da je odskora da privatnici imaju drzavne obiljezja na autima.Imaju li ove najlepnice da se kupe na kioscima ili se narucuje preko interneta?
Sve nekakve moralne vodilje po ovom portalu ... otkud mu naljepnica??? pa lik je diplomata dobio je i naljepio na privatno auto, kao što bi 95% vas uradilo. Kad čitam komentare pomislim da u Švicarskoj živim.
Pa nije lud sa sluzbenim autom celavih guma..a kod njega nove:)
jest jest privatan sa diplomatskom nalijepnicom CD (Y)
Imam i ja cd naljepnicu na autu al ne radim u ambasadi. Ne vidim problem
Staviti specificne tablice na sva sluzbena vozila, ne znam zasto se ovo ne uradi?!
Imas fino naljepnicu CD koja oznacava diplomatu, tako da moze tu pricu o privatnom autu objesit macku o rep
@maliq53 Pa diplomata je pobogu. Privatni auto diplomate koji se uvozi u zemlju u kojoj si u misiji i dobija oznaku cd jer o autu diplomate. Sta je vama ljudi?
a daj bolan,covjek kupio naljepnicu na pijaci da nema problema sa policijom
I kad te zaustavi sta onda?
@maliq53 Kažeš neko mi je zalijepio malopre, ja nemam pojma odakle tu hahaha
PRedlažem kompromis da je mercedes beogradskih oznaka privatni DIPLOMATSKI , za oznakom CD vidno istaknutom sa njegove lijeve prednje strane :) Oznaka CD ( diplomatski kor) : As a body, they usually only assemble to attend state functions like a coronation, inauguration, national day or State Opening of Parliament, depending on local custom. They may also assemble in the royal or presidential palace to give their own head of state's New Year greeting to the head of state