Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
više bi bilo komentara da se zapali povratnička štala nego što izgori Amazon šuma zbog uzgoja poljo kultura
Kakav čitav svijet? O čemu pričate? Ljudima u Švedskoj i Norveškoj, sa tipovima poput Carl Bildta je ovo samo još jedan "problem" negdje "tamo"?! I dok mala Greta prducka o ekologiji i savijesti, ironično, ni jednu eko mjeru nije provela ni Švedska ni Norveška? Evo za početak, nek pogase svoje nuklearne elektrane. Nek svojim primjerom pokažu kako? A nas nek ostave na miro. Oh i, FUCK YOU GRETA!
Normalno da si zatucani bosnjo,vozi golfa dvojku bez katalizatora i cadi cumur..ljudi priroda se guši pomozimo joj
Majmune glupi, tebi su Svedska i Norveska krivi sto gori Amazon a ne desnicarski predsjednik koji dozvoljava krcenje suma.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa kad covjek neda da mu se niko mijesa u drzavu
Žalite se dobitniku Nobelove nagrade ha ya 😁
Ma pusti prašumu, ima li kakvih vijesti o Handkeu danas?