Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uhljebiše ga
kad su ivanu marić posle svega...ništa od mtel vlade nije čudno
Boga mi ne idu ove promjene na dobro. Sve mi se mescini da su ovi gori od prethodnih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da sam znao da je DIF ovako perspektivan nebi medicinu upisao.Ministruju na sve strane.
Zaposljavanje sposobnih a ne podobnih hahahahahahahahahahahah sve dosad su kumovi ili dobri jarani.Glasajte raja idemooooooooo kad se sjetim hahahaah idemooooooo cetvorka ahahhaha sad je haman idemooooooooo dvojka.
Ne znam kako ga nije stid. Prvo šume, dakle ŠUME, pa onda studentski dom. Nule od ljudi. 0.
Ko ovim lopovima nipovcima iz sda vjeruje nek crkne odmah, narode stoko jedna eto vam pa glasajte.
Kazu mi cemo zaposljavati sposobne a ne stranacki podobne, ja ne znam kako je nas narod jedna velika ovca, evo pocelo je uhljebljavanje, eno u opcini centar djozo zaposlio svog uhljeba poric hidajeta, dobio pitanja i odgovore jos mu i clanovi komisije pomogli da odgovori i eto ti, a idu i dalja uhljebljivanja. sta reci za novu vlast isto govno samo drugo pakovanje
K...c i Pravda!
elhamdulillah nek se i ovaj konačno uhljebio hahaha
Hrabar i častan - trebao je biti direktor Sarajevo šuma, sad će ipak postati direktor vrlo sličnog javnog preduzeća - Studentski domovi. NiP šalje poruku studentima da su i oni balvani. To je ta depolitizacija i nova politika.
Sta mislite da procitate ponovo vasa izborna obecanja, izgleda da ste zaboravili brzo. Pa ovo je gore od španske sapunice...sram vas bilo.
Pogled iz Švrakinog
Sta će sad reći studenti,sto im je direktor studentskog centra nastavnik engleskog jezika,a studentski centar u dugovima i pred gašenjem. Očito i ovaj Dovadzija genetski predodređen za direktora.Jos jedna od Konakovicevih podvala,a visoku cijenu će studenti platiti
Idite omladino vani hebo Bosnu. I postoji samo da se strančki uhljupi uhljebe.
Država lopova i uhljeba
Lopov na faci mu pise
Hoce li iko doci na neku funkciju da je stručan, a da nije član bilo koje stranke?!
Nastavnik engleskog koji od radnog iskustva na rukovodecim mjestima ima dvije godine iskustva kao nastavnik engleskog?! WTF???